• 23604
    en büyük sorunu, teknik ekip yetersizliği olan takımdır. işin sahadaki taktik kısmına gelmeden, sadece fizik kondisyon antrenmanları bile son derece yetersiz olmalı ki, takım koşu mesafelerinde hep rakiplerinin gerisinde kalıyor. fizik olarak gelişme gösteren tek bir futbolcu dahi yok. mücadele gücü oldukça düşük.
    taktik konusu ise başlıbaşına bir problem. kapanan hiçbir takımı açacak planımız yokken, kontra atak yapacak, hızlı hücum yapacak herhangi bir planımız da yok. set oyunumuz yok, kanat oyunumuz yok, pres yapma düzenimiz yok. top kapamıyoruz, kaptığımız nadir durumlarda ise, topu nasıl kullanacağımızı bile bilmiyoruz. hepsini geçelim bir tek duran top taktiğimiz dahi yok. sahada kimse ne yapacağını bilmiyor ve dahi ne yapması gerektiğini bile bilen yok. herkes en yakınındaki adama pas versin, bir şekilde kaleye gider, golü atarız diye oynuyoruz. sonuç ise ortada. tam bir fiyasko, bir rezalet.
    uzun lafın kısası, bu teknik kadro a'dan z'ye değişmediği sürece, sayısız transfer de yapsak hiçbir şey değişmeyecek. hakkımızda hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın