resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22845
    11 kişinin en az 6-7'si "asker" oyuncu olmayınca malesef başaramayan hoca.

    sene başında bu askerleri almaya para yetmeyince, 3-5 tane hazır, okumuş yetişmiş iyi cv'li adam aldırdı. taktiğe bile gerek yok, çıkar oynar, hepsi fazla fazla kaliteli oyuncu diye düşünüyordu muhtemelen. ama kazın ayağı öyle olmadı. asker olmadıkları için de sözü geçmedi bu "okumuş" oyunculara. daha sene başından, hiçbir şeyi denememişken bile devre arası demeye başladı. takımdaki en asker oyuncular belhanda ve lemina, onlardaki ısrarın nedeni de bu. diğer oyunculara da sözünün, taktiğinin, forsunun ulaşamadığı, geçemediği çok bariz.

    mesela şenol güneş olsa takımın başında, bu takım böyle oynayıp rezil olmazdı. linçci tayfa gelmesin hemen. şenol>fatih demiyorum, öyle bir şey de yok. ama şunu görmemek imkansız;

    1- bu kadro, bu kadar kötü bi kadro değil. seri-nzonzi-belhanda-feghouli-babel hepsi aynı anda bu kadar formsuz, kondüsyonsuz, salmış olamaz.
    2- bu fatih terim, fatih terim değil. daha sene başından takımdan vazgeçmiş, bunu da hem takıma hem basına herkese hissettirmiş, inançsız, hırssız, baştan pes etmiş, kabullenmiş bu adam fatih terim değil. bu kadar para harcanarak kurulmuş takıma 5. haftada hangi hoca işe yaramaz muamalesi yapabilir, takımın suyunu sıkarak verim alması gereken yerde.

    ne desek, neye üzülsek boş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın