resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22768
    ilk entrylerimden oldugu icin daha genel yazacagim. normalde gundeme yonelik yipratma meselelerine dair yazmam gerekir ancak bunlar sanirim yazar olduktan sonra daha etkili olacak.

    fatih terimin sahsi olarak basardiklarini bence idrak etmekte zorlaniyor insanlar. yani bu bilgiye cok kolay erisim saglanan bu zamanlarda bilmekle yasamanin, yani ingilizceleriyle knowledge ile experience kavramlarinin birbirine karistirildigini dusunuyorum.

    fatih terim turkiye gibi 80 milyonluk bir ulkenin en buyuk ve en goz onunde endustrilerinden birinde, en buyuk takiminin basina gecmis, yoneticileriyle, profesyonelleriyle, lisecileriyle vs. bir suru elementi idare etmis, yonetmis, ayni zamanda da ulkenin en iyi takiminda formayi sirtina gecirmis, artik ne istese yapabilecek durumda olan adamlari yonetip finalde uefa kupasi gibi avrupanin en prestijli ikinci kupasini, ki o zamanlar gercekten cok prestijliydi, ulkeye getirmistir.

    bunlar arasindan en kolayi gibi algilanan, 11 kurmak konusu bile dusundugum zaman bana korkutucu geliyor. mesela super taktikler var, bilinen ve bunlara gore 11 futbolcu sahaya sureceksin. sol beke yaziyorsun hakan unsali, ergun yedekte. sirf bunu yapmak bile meseleyken, bir de ergunu hep hazir tutup ondan da verim almalisin. ve bunu sabah aksam beraber oldugun bir toplulukla yapacaksin. bu bir avantaj gibi gorunse de bu bile isi zorlastiran meselelerden biri.

    her neyse anlatmak istedigim noktayi yeterince islediø bence. maalesef insan yargilamanin ve elestirmenin bir ucreti yok. yani bu tvye cikan yorumcularda bile yokken, sosyal medyadan yazabilen kimselerde hic yok. yani ulkemizde oturmamis bir kultur bu maalesef. dolayisiyla hosumuza gitmeyen sonuclarla gecen 2 haftada birini harcayabiliyoruz.

    (bkz: alex ferguson) kariyerini daha yakindan inceleyebilirsiniz. bu da agizlara sakiz olmus ancak aynisi takimimizda yasanacak olsa koltuk kirmalarla, stadyum yakmalarla gecirilecek bir donem olurmus diye dusunuyorum.

    uzun lafin kisasi, fatih terime basarilarindan oturu cok buyuk saygi duyuyorum ve takimin basinda oldugu muddetce de takima ve kendisine destegim devam edecek. zira ben bir taraftarim. isim desteklemek. her ne sart altinda olursa olsun. sadece emek vermeyeni, formaya saygisi olmayani istemem takimimda. ancak hocanin toplantilarini takip ettigim kadariyla hoca takimin basinda, emegini ortaya koyuyor. bize de desteklemek duser.
App Store'dan indirin Google Play'den alın