resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22757
    fatih hoca ve galatasaray birlikte olduğu zaman vazgeçmek, umutsuzluğa düşmek gibi negatif durumlar pek yaşanmazdı. ancak son dönemde alınan sonuçlardan ziyade oynanan oyun nedeni ile futbol içinde olabilecek tüm negatif duyguları yüklenmiş durumdayız. takım her kıpırdanma emaresi gösterdiğinde bu yükleri atmaya hazırlanıyoruz ama bir türlü sürekli olarak yukarı doğru çıkışı sağlayamıyoruz. hep inişler çıkışlar, tatminsizlikler, maç sonları 3 puan kazanılmış da olsa ağzımında kötü bir tat. bunlardan sıyrılmak, kurtulmak kiminle mümkün deseler herhalde galatasaraylıların %99'u fatih terim der.

    hoca sıkıntılı, hoca mutsuz, hoca huzursuz. basın toplantılarındaki hallerinden, saha kenarındaki tavırlarından bunları anlamk için fatih hocamızı yakından tanımaya gerek yok. hocamızı hepimiz çok iyi biliyoruz. hataları ile sevapları ile o da bizden biri çünkü. içinde bulunduğumuz dönemde bu karamsar ortamdan çıkmak için bize geçen sene olduğu gibi ocak ayını işaret etti. ne kadar beni bu durum daha da mutsuz etse ve sorunların transfer döneminde değil, idman sahasında çözülmesini istesem de hocanın kararlarına güveniyorum. yaptığı hataları bence biliyor ve düzeltmek için bir şeyler yapma çabasında. umarım fatih hocamızla beraber bu ortamdan beraber çıkacağız ve mayıs ayında yine rerere rarara sesleri ile florya metin oktay tesislerinde şampiyonluk kutlayacağız.

    bu akşam oynanacak maçla ilgili olarak da sonuç ne olursa olsun kendisini eleştirmek bana çok anlamsız geliyor ve gelecek. çünkü ne taraftarlar ne oyuncular ne de fatih hoca bu maçı bir hedef maç olarak görmüyor. sadece oynanması zorunlu bir maç o kadar. sahada bir karakter koyar ve taraftarların beklediği mücadeleyi görürsek pozitif bir kazanım ile paris'ten döneriz. bu da bize yeter de artar bile sanırım.

    (bkz: 11 aralık 2019 paris saint germain galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın