resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22755
    11 aralık 2019 paris saint germain galatasaray maçı öncesi yapılan basın toplantısında gördüklerimden sonra kendisine acıdım.

    mevcut takıma ve oyuncu grubuna inanmadığı ve sağ salim devre arasına kendisini atmak için dualar ettiğini o kadar net hissettirdi ki yani acımamak elde değil.

    hatalarının olduğunu kendisi de biliyor. özellikle transferde. ffp nedeniyle eli kolu bağlı olsa da takım planlamasını hatalı yaptığını gördü.

    şu anda bu akşam rezil olmamak, bir rekor kırmamak için sahada olacağız. fatih terim'e akşamki maç öncesi istanbul'dayken "3-0 yenilgiyi kabul ediyorsanız paris'e gelmeyin" deseler, eminim kabul ederdi.

    düşünün uefa avrupa ligi iddiamız var, kazanırsak yüksek ihtimalle avrupa'da yolumuza devam edeceğiz ama fatih terim bitse de gitsek modunda.

    hiç hocadan görmediğimiz tarzda bir durumla karşı karşıyayız.

    dünyadan büyük hedefler için ffp varken tabii kiralık ve bonservisi elinde oyuncularla sneijder'li, drogba'lı takıma benzer bir takım kurmak istedi ama olmadı. gerek sakatlıklar ve gerekse oyuncuların performansının yetersiz oluşu, sahada bir oyun planımızın olmayışı ve dahası güçsüz oluşumuz, konsantrasyon kayıplarımız bizi son yılların en kötü galatasaray'ı ile karşılaştırdı.

    kendisi de toplantıda söyledi. "belki de kariyerimin en zor günlerini yaşıyorum" dedi.

    önce galatasaray ve tabii kendisi için tek dileğim şu süreci sağ salim atlatıp, ocak 2020'ye hasarsız gidebilmek.

    hataların en azından bir kısmını düzeltmek için biraz zamana ihtiyacımız var.

    yeni yılla birlikte konsantrasyonu da arttırır, kadrodaki defoları da halledebilirse mayıs 2020'de yine kazanan olacaktır.

    haydi hocam daha önce yaptın, yine yaparsın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın