• 1505
    oynanan son resmi maç 2011 yılında, 11 ocak 2011 galatasaray beypazarı şekerspor maçı olan, fiziki olarak artık yer almasa da, anılarımızda asla kaybolmayacak mabed, ev, cehennem, yuva.

    burada hiç maç izleyememiş birisi olarak, izlemeye en yaklaştığım maç bu maçtı. ancak o zamanki düşünce yapım, ya da ali sami yen stadyumu'nun önemini kavrayamamış birisi olmamdan ötürü gerçekleşmedi ne yazık ki.

    sebebi de şöyle, o sezon sami yen'de oynanan son lig maçı, 11 aralık 2010 galatasaray gençlerbirliği maçını televizyondan izleyip, alınan 2-0'lık mağlubiyet sonrası "bu takımdan bu sene bir yol olmaz" kanısına varmam ve sonrasında bir şekilde elime geçebilecek olan beypazarı şekerspor maçı biletini elimin tersiyle itip, "bu havada hiiiç maça gidip çile çekemem" tribini atmış olmamdı.

    https://photos.wikimapia.org/.../00/43/99/47_big.jpg

    işte bu maçın galatasaray tarihindeki önemi bir yana, türk futbol tarihinde önemli bir yere sahip olan bu stadın son maçına gitmemek gibi büyük bir akılsızlığa da mahal vermem, kalbim ve aklımda galatasaray ile alakalı çektiğim en büyük ızdıraplardan birisi, hatta birincisidir.

    o maçta değil kar, kış, soğuk; kıyamet kopsa dahi gitmem gerekirdi. çünkü bir daha hem maddiyat, hem de zaman açısından istediğim kadar fırsat olmasına rağmen gidecek bir ali sami yen stadyumu bulamayacaktım.

    https://www.facebook.com/...-c/2280152338883390/
App Store'dan indirin Google Play'den alın