• 23528
    sorunlarını madde madde yazmak gerekirse;

    1. sakatlıklar

    ben sakatlıklardan bu kadar çektiğimiz bir sezon hiç hatırlamıyorum. bütün yaz falcao'yu bekledik, sakatlandı. "luyindama iyi oynuyor, defansı toparlayan adam" dedik sakatlandı. andone form tuttu, oyununu çok beğendik sakatlandı. mariano çok kötü şener oynasın dedik şener sakatlandı. hepsi de uzun sakatlıklar. 1-2 maçlıkları saymadım bile.

    2. yaz turnuvaları ve geç transferler

    her kıtada turnuva olan bir yaz geçirdik. oyuncular yorgun ve geç katıldı. transferlerin kampa yetişmemesi bir gs klasiği zaten. tam kadro ilk antrenmanı sezon açıldıktan sonra yaptık heralde.

    3. radikal kadro değişimi ve sürekli değişen 11

    sol kanat, ortasaha 1, ortasaha 2, forvet. sezon başında yazdığımız 11lerde bu 4 mevkiye yeni transferleri yazıyorduk. alışma süreci zaten sıkıntı yaratacakken sürekli yaşanan sakatlıklar ve işlemeyen sistemler yüzünden sürekli diziliş ve kadro değişimi yapıyoruz. oyuncular ne birbirine ne de oynadıkları mevkiye alışamadılar.

    4. formsuzluklar

    feghouli, belhanda, nagatomo, mariano. hepsi formsuz. hocayı da saymak lazım onun da çok hatası oldu bu sezon. marcao yeni toparladı. emre mor, seri, nzonzi gibi sürekli şans bulan yeni oyuncularımız form tutamadı.

    5. fikstür

    aslında zengin bir kadroyla başladık sezona ama sakatlıklar ve formsuzluklar çok daralttı kadroyu. kalan az sayıda, geneli veteran oyuncu grubuyla 3-5 günde bir maç oynamak mümkün olmuyor görüldüğü üzere.

    6. şanssızlıklar

    kritik anlarda kaçan ve son dakikalarda basitçe yenen goller... üsttekilerin hepsine rağmen bir kaç maçta şanslı olsaydık ligde üst sıralardaydık, avrupa ligi biletini de almıştık.

    şimdi çözüme gelelim. kalan maçlarda bir reaksiyon gösterip kazanmak, devre arasında sakatların takıma katılması, oyuncuların iyi bir kamp geçirip form tutması, yapılacak 1-2 takviye, camiaca kenetlenme, konsantrasyon derkeen... sonrası malum zaten mayıslar bizimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın