resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22721
    galatasaray' ın ve türkiye' nin tartışmasız en başarılı teknik direktörü. efsane kelimesinin içi boşaltılmamış karşılığı. seveni çok, sevmeyeni de çok. ben de yaşattığı başarılar için minnetarım. en başarılı anlarımızda da en başarısız ve tarihi yenilgilerimizde de kendisi var ki bu gayet doğal. tekniğe, taktiğe, motivasyona, insan ilişkilerine hiç girmeden ve yüzde vermeden tek gerçek kendisi tarihin en başarılı teknik direktörüdür.
    yalnız ben kendisinin geçmiş başarılarıyla ilgilenmiyorum. acı ama günümüz gerçeği. başarılı olmaya ve çağımızı yakalamaya devam etmeli. taraftar geçmiş başarıya takılır ve hakkıdır ama kendisinin böyle bir hakkı yok bence. sürekli gelişmeli ve başarılı olmalı. tottenham denen sıradan bir takımı son yıllarda çok yukarılara taşıyıp cl finaline bile götüren adamın başına ne geldiği herkesin malumu. işte bu günümüz gerçeğidir. arabesk düşünceden uzak. tottenham belki pochettino kadar başarılı birini bir daha bulamayacak, bir daha cl finaline çıkamayacak ama o an yapılması gerekeni yaptılar. pochettino giderse ölürüz, kapıya kilit vururuz demediler.
    benim ikinci örneğim ise mustafa denizli. çoğu kişi kendisini efsane olarak görmeyebilir ama bence zamanın efsane antrenörlerindendir. ve bence en doğru zamanda üst düzey futboldan kendi isteğiyle elini çekmiştir. bu zor bir durum bunu kabullenmesi takdire şayan. her şeyin ve herkesin maalesef bir zamanı bir limiti var. bizim de öyle. umarım kendisi gelişmeye ve başarılı olmaya devam eder. son zamanlarda öyle görünmese de... eğer artık hem yaşından dolayı hem de doğal insani faktörlerden dolayı bunlar gerçekleşmeyecekse bunu kendisinin anlamasi ve üst düzey yöneticilik yapmaya başlaması daha iyi. zira istifaya zorlanması kalbimi çok kırar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın