resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22702
    alıştığımız, sahada görmekten memnun olduğumuz, kendisiyle bütünleştiğini düşündüğümüz oyun yapısı olan "gegenpressing" ile oynamamayı tercih eden değil, bunu yapabilmesi için ihtiyacı olan futbolculara sahip olmayan efsanemiz.

    hocadan beklediğimiz oyun sistemi tamamen saha içi parselizasyonu mükemmel yaparak rakibi kendi 1. bölgesinden itibaren alan daraltma ve yoğun presle topu kaybetmeye zorlayan, evvela fizik gücü ve kondisyonu olmazsa olmaz kılan bir oyun sistemidir. peki kalitesine dayanarak gözü kapalı ilk 11'e yazdığımız futbolculardan kaç tanesi sezon öncesi kampına katılmış, yüzde yüz hazır durumda?

    peki rakibi karşılama aşamasında yüksek efor sarf edebilecek profilde (engin baytar, johan elmander) kaç futbolcumuz var? ben cevap vereyim yalnızca mario lemina.

    bir de bunun üzerine hücum organizasyonlarında herkes ayağına top ister, kimse sorumluluk almazsa alışılmış fatih terim futbolu izlememiz rüya olur arkadaşlar.

    fatih hocamın 3. döneminde 4-1-4-1 deneyip olmayınca o lige ambargo koyan sevdiğimiz futbola döndüğünü anımsayan arkadaşlardan bazıları maalesef o dönemdeki gibi bir durumla karşı karşıya olduğumuzu, hocanın yakın zamanda 4-4-2'ye dönüp her şeyi toparlayacağını düşünüyorlar ama bence şu an oynadığımız sistem dışında bu kadronun becerebileceği bir sistem yok. umarım bunu kısa zamanda sahada daha iyi uygulamaya başlarız ve hoca sezon sonu şampiyonluk öyküsünü "alışmadığımız sistemle şampiyon olma challange" diye paylaşır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın