resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 22550
    hocam maalesef gözle görülen bazı durumlar var söylemeden geçemeyeceğim. elimizdeki deneyimli-deneyimsiz, genç-yaşlı, kaliteli-kalitesiz tüm oyuncular parlayacağına istisnasız hepsi köreliyor. bazı teknik direktörler vardır oyuncuyu işler sistem kurar ona göre, oyuncular pırlanta gibi parlar verim alırsın. ama hiçbir oyuncumuz potansiyelini sahaya yansıtamıyor. acaba ne oynadığımızı bilmediğimizden mi?

    sanırım devre arası bireysel yetenekli bir kaç oyuncu alıp onlardan skor almaya çalışacaksın. çünkü başka bir numara göremedik. başka bir sistem göremedik. söyleyince biz kötü oluyoruz, düşman oluyoruz ama görünen köy kılavuz istemiyor. hadi realdi dünya takımı, hadi psg’ydi yıldızlar topluluğu, hadi brugge’di sistem takımı ya tuzla be hocam.

    top oynayacağımıza tuzlalı oyuncularla kavga ediyoruz. disiplin de yok. her oyuncu sinirli çünkü her oyuncu saha da yapmak istediği hiçbir şeyi yapamıyor. akıllarından geçiyorlardır biz bu takımı yenmemiz lazım ama yenemiyoruz.

    hocam hiçbir futbolcu pas atamıyor, orta yapamıyor, top kontrolü yapamıyor, gol atamıyor. ya biz antrenmanda ne çalışıyoruz. bunlar iki senedir sırıtan sorunlar. herkes görüyorken bunlara çare niye bulunamıyor. bir takımda her oyuncu mu kötü olur. ve ben bu entryi yazarken 10 kişiye karşı golü de yedik. artık yazmaya da gerek yok, herşey apaçık ortada. şimdi hangi gerekçeyle savunacağız seni hocam!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın