2019-20 UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5.Hafta Maçı
20:55 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 312
    sanırım futbol tarihinde bir ilk olarak yedek kulübesindeki yedi futbolcunun üçünü stoper seçtik. maçın yedeklerindeki ışık kaan stoper, emin stoper, gökay yine stoper. fm oynarken bir tuş vardı, bastığın zaman yedek kulübesini random diziyordu. hoca herhalde maçtan önce o tuşa basmış.

    yedi yedek oyuncudan üçü stoper olduğu için, ömer bayram yorulduğu zaman yerine kanat oyuncusu sokamıyorsun. iyi yaptığı tek iş defansif katkı olan belhanda'yı ortasahadan kanada çekip salyangoz selçuk'u oyuna alıyorsun. selçuk gözünü açana kadar diatta selçuk'un yanından uçak gibi geçip uzak köşeye golünü atıyor. halbuki kanatta sadece yıkılmadan ileri koşabilecek bir oyuncu olsa, topa vurmayı dahi bilmese, savunma arkasına koşup rakip savunmayı geriye itse bile bu kadar ezilmez, peşpeşe bu kadar atak yemezdik.

    bu oyuncu emre mor değildi. mustafa fettahoğlu veya fırat güllü olabilir miydi, bilmiyorum. fakat kazanmak zorunda olduğumuz bir maçın yedek kulübesinde üç adet stoper olmaması gerektiğini gayet iyi biliyorum. bu iki çocuktan biri bugün mutlaka yedek kulübesinde olmalı ve ömer'in yerine oyuna girmeliydi. puan kaybedeceksek de futbol adına doğruyu yaparak kaybetmeliydik.

    hatta gerekirse tamamen bu çocuklardan birinin hatasıyla gelen bir gol yiyerek kaybetmeliydik. evet taraftar yine hem o oyuncuyu hem de hocayı linç ederdi ama "kadroya alabileceğim tek kanat oyuncusu mustafa'ydı/fırat'tı, bu yüzden ömer'in yerine onu oyuna soktum, o da hata yapa yapa gelişecek buna sabretmek zorundayız" deseydi ben fatih hocayı ayakta alkışlardım.

    ama verilen bütün şansları tepen selçuk'tan, emre mor'dan medet umarak kaybettiği zaman sadece onun adına üzülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın