resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 22449
    ömer bayram çok yoruldum demesi üzerine çıkarmış hocam. tamam bunda bir sıkıntı yok. ama hocam yok mu bizde hiç oyuncuya yapışacak, mücadele edecek, selçuk gibi saklanmayacak bir tane genç. hocam bir genç oynat allah aşkına.

    madem skor korumaya çalışıyoruz niye değişiklikleri daha zamanlı yapıp oyunu soğutmuyoruz. hocam bana selçuğu bir izah et neden oyuna girdi. acaba şampiyonlar ligi kadro bildiriminde hata yapmış olabilir misin? bu jimmy ne yaptı da oynamıyor veya selçuk’un nasıl bir tılsımı var da oynuyor. linnes kimden daha kötü olabilir de komple yok sayılıyor.

    atalaylar, taylanlar, eminler, ali yavuzlar ara ara, birer ikişer kadro aralarına serpiştirilseydi bundan daha kötü ne olabilirdi. taylan hiçbir lig maçında oynayamayacak kadar mı kötü. atalay bir belhanda kadar oynayamaz mı?

    enerjisi bitmiş takımım daha erken erencan alınamaz mıydı? ben 1-0 iken yine mi aynısı olacak derken, bir de üstüne selçuk girdi hadi canım olmaz ya bu sefer yemeyiz diye düşünürken ama kendim bile inanmazken, sen ki yılların tecrübesi, en büyük mutluluklarımızın mimarı neyi göremiyor olabilirsin veya nasıl düşünüyor olabilirsin?

    brugge ile oynuyoruz hocam kendi sahamızdayız ve korkak oynuyoruz ki daha en son maçta anlamsız bir cesaretle real maçına çıkmışken brugge korkusu nedir. niye gol yemeden forvet yerine forvet almıyoruz niye daha ofansif orta saha yerine defansif alıp skoru korumaya çalışıyoruz. ve deneyip defalarca bunu becerememişken.

    hocam lütfen heveslerimiz kursaklarımızda kalmasın artık. her maç bir heyacanla maç izlemeye gelip her seferinde boynumuz bükük ayrılmak artık çok üzücü. skordan bağımsız oynanan oyun, defalarca yapılan yanlış oyuncu değişiklikleri, hiçbir şey yapmamasına rağmen katlanılan futbolcular bunlar daha çok canımızı sıkıyor.

    biz ki seni sevmiyor değiliz, istifaya davet etmek haddimize değil ama ters giden birşeyler var. sende ki isteksizlik, bir sistem kuramama, heyacanını yitirme, forma adaletsizliği, gençlere şans vermeme bizi düşündürmüyor değil. umarım düzelir demekten bir hal olduk ama hocam biz bunu şampiyon olduğumuz geçen sene de farkettik ama işte şapkadan tavşan çıkardı bazı oyuncularımız.yoksa ne zamandır iyi futbola hasretiz. ne diyelim umarım düzelir ama ışık göremiyoruz hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın