resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 22440
    su anda istifa etmesi bizi daha da derin bir kaosa surukler. tottenham'da oldugu gibi istifa durumunda sozlesme onerilecek alternatifin hazir oldugunu mevcut yonetimdeki futbol sube sorumlusu aklima gelince dusunmuyorum.

    lakin burada kendisini istifaya davet eden kisiler de sirf bir mac kaybedildi diye bu duruma gelmedi. sanki brugge maci sebebiyle boyle bir tepki varmis gibi davranmak cidden insanlari salak yerine koymak oluyor. bu takim iki sezondur futbol namina hicbir sey oynamiyor. gecen sezon futbolcularin ciddi bireysel performansi, muslera'nin insan ustu kurtarislari, taraftarin ic sahada sazi eline almasi ve sampiyonlukta basaksehir gibi taraftarsiz camiayla rekabet etmemiz sonucunda sampiyonluk geldi. yoksa yine sahada dogru duzgun bir futbol oynadigimiz yoktu.

    hocanin su anda istifa etmesini istemem ama istifa etmelidir diyen adama da git antu'da yaz veya bir macta hemen hocayi sattin pis fenerli demem. bu sozlugun var olus amaci, insanlarin ozgurce fikirlerini paylasabilmeleri. kendinden farkli dusunen birini adam akilli gerekce gostermeden susturmaya calismak sozlugun var olus amacina aykiri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın