resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8507
    galatasaray'ın oynadığı son 4 resmi maçta oynamamış, bugün 26 kasım 2019 galatasaray club brugge maçı'nda muhtemelen uzun bir süre sonra mecburiyetten ali sami yen stadyumunda madrid maçı tatsızlığından sonra ilk defa taraftarın önüne çıkacak olan futbolcumuz.

    4 resmi maçtır yok bu adam ve bu akşam elimiz mahkum oynatacağız.

    fakat gel gör ki daha maç başlamadan eleştiri almış. siz oluşturuyorsunuz bu ortamı beyler siz. sosyal medyada daha henüz birşey yaşanmamışken zaten bozuk olan morallere bozuk havayı bir de siz sokuyorsunuz. stadyumda olanlar da burası, ekşi, twitter, facebook, instagram gibi yerlerde okuduğu eleştirilerin etkisinde kalıp ilk fırsatta yuhlamaya başlıyor.

    dünyaya reklamımızı yapabileceğimiz madrid maçında oyuncumuzu yuhlayarak ve onun taraftarlara küfretmesiyle reklamın en kötüsünü yaptık. gözler üstümüzdeyken bir de üstüne takım gitti deplasmanda 6 yedi tam oldu. ülkede rakiplerin dalga geçmesi komik zaten de avrupa'da yediğim laflar çok ağır. bu camia bunları haketmiyor.
    bu akşam brugge maçında yine avrupa bizi izleyecek, biraz sakin olalım, olumlu hava oluşturmaya bakalım. olmuyorsa yine yuhlarsın, eleştirirsin ama bu adam 4 maçtır yok, neyi batıyor size ben anlamıyorum ki.

    ben de beğenmiyorum oynadığı oyunu ama sakin lütfen ya. hoca da dedi zaten ocağı bekleyin, karnelerini ben veriyorum zaten diye, ama 14 sağ oyuncumuz var bu akşam, lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın