resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22425
    --- alıntı ---
    "bazı seyircilerin yaptığını, taraftarımız onarabilir. belhanda'nın verdiği reaksiyon yanlış ancak çok kısa süre önce çenesi kırıldığı için 2 ay uzak kalması gerekirken, 15 gün sonra maç oynayan bir adamdan bahsediyoruz."
    --- alıntı ---

    yavaştan istifa yolları yapmaya başlamış hocamız. baktı ki yönetimden bir reaksiyon alamıyor, mağduriyeti taraftar, pardon seyirci üzerinden yaratma çabasına girmiş durumda.

    yalnız bu "taraftar - seyirci" diye takımı ayırmak biraz fazla saçmalık gibi duruyor. bunu yapması artık çok zor bir duruma geldiğinin göstergesi. zaten konunun belhanda olmadığının net farkında kendisi. burada sorgulananın kendisi olduğunun çok ama çok iyi biliyor. o yüzden zaten bu taraftarı(!), seyircinin(!) üstüne saldırtma çabası. eğer sorun sadece belhanda olsaydı çoktan satmıştı belhanda'yı. çok ayıp, çok. 65 yaşındaki bir insana yakışmıyor.

    bir de "2 ay uzak kalması gerekirken 15 gün sonra maç yapan adam" demiyor mu, deli olursunuz. yahu senin elinde oyuncu mu yoktu da 15 gün sonra adamı küfür ettirene kadar oynattın?

    artık gerçekten çaresizlik içinde olduğunu görüyorum. üzgünüm. zira ben kendisinin devam edeceğini düşünmüyorum. bence devre arasına kadar istifanın iyice yolunu yapacak. taraftarla ipleri gerebildiği kadar gerecek. sonra da "istenmediğim yerde" gibi bir bahaneyle istifa edecek. çünkü bu yönetimin kendisini kovamayacağını biliyor. o yüzden o tarafa oynamıyor. yazık. gerçekten yazık.

    ekleme:

    "kimse korkmasın, ben buradayım" dediğini söyleyen arkadaşlar oldu. sevgili arkadaşlar, siz hocayı pek tanıyamamışsınız herhalde. ben hocayı ilk geldiği günden beri bilirim. hocanın bu söylediği bir yönetimin "biz hocamızın arkasındayız" söyleminden farklı değil. "ben buradayım" diyecek ki işler kızıştığında "ben kalmak için elimden geleni yaptım ama istenmiyorum" diye taraftara sitem ederek mağduriyet yaratacak.

    artık 65 yaşına gelen hocamızın bu taktiklerden vazgeçmiş olmasını beklerdim. ama işte can çıkar, huy çıkmaz ne yazık ki.

    ekleme 2:

    (bkz: #2808822)

    maalesef genç arkadaşlar hocayı tanıyamamışlar. gençliklerine veriyorum**.
App Store'dan indirin Google Play'den alın