resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22433
    --- alıntı ---
    "bazı seyircilerin yaptığını, taraftarımız onarabilir. belhanda'nın verdiği reaksiyon yanlış ancak çok kısa süre önce çenesi kırıldığı için 2 ay uzak kalması gerekirken, 15 gün sonra maç oynayan bir adamdan bahsediyoruz."

    "empati yapmak lazım, onu da bazı şeyler acıtmış olabilir. kötü oynuyor, yanlış yapıyor ama yaptığı fedakarlıkları da unutmamak lazım."
    --- alıntı ---

    gerçekten şunu dediyse eyvah eyvah...

    fatih terim'in alamet-i farikası adalet ve güven aşılamadır normalde ama, birazcık değil, inanılmaz sapmış çizgisinden.

    hocam bu adamın* çenesi kırık, 15 gün antrenman yapamadan çıktığı maç fenerbahçe derbisi. o derbiden önceki 2 maçta seri harikalar yarattı ve sağdan soldan az bir şey internette dolaşıp yorumları okursan, herkesin hep bir ağızdan "işte seri böyle bir futbolcu, formunu buldu, kalitesini ispatladı..." dediğini görürsün.

    ama sen n'aptın? o seri'yi tribüne yollayıp çenesi kırık, zaten sağlam olduğunda bile fark yaratamayan, 2 haftadır antrenmana bile çıkamamış adamı, kondisyonu 45 dakikayı zor geçen lemina ile yan yana derbide sahaya sürdün ve rezil olduk. gerçekten oyun olarak en utandığım derbilerden birini yaşadım ben o gün. pino'nun forvet başladığı kadıköy deplasmanında bile takımımla gurur duymuştum ben, oyun olarak istediğimizi yapamasak da elimizden geleni yaptığımızda fark yediğimiz maçlarda bile ben bu takımı alkışladım. ama sen gidip bile bile lades yaparak başımızı öne eğdirdin.

    şimdi çıkıp allah aşkına fedakarlıktan falan bahsetme. ben ateşim varken, onca işimin gücümün arasında maça gidip destek vermek için bilet arıyorum. çok bıraktım ben boğazımı ali sami yen'de, abdi ipekçi'de. yine bırakacağım belki ama çıkıp da adaletsiz olduğun yerde, doğruları yapmayanların cezalandırılmayı bırak, ödüllendirildiği yerde ben o takımı avazım çıktığı kadar protesto da etmesini bilirim. şimdi senin gözünde ben "seyirci"ysem, sen de saha kenarında maçlara, takıma seyirci olmayı bırak da adaletli, futbola odaklı bir takım izleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın