resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22393
    ağustos 2020'de sezonun üçüncü kupasını kaldırırsa kimse şaşırmayacaktır. zaten rakiplerin fırsat bulmuşken canhıraş üstüne gitmesi de bundandır. ama sezonun şu ana kadarki diliminde gerçekten çok kötü performans gösteriyor. her hafta aynı problemleri görmekten artık sıkıldım. özellikle oyuncu tercihleri konusundaki ısrarı can sıkıcı hale geldi. yuto ve mariano kadroya alınırken linnes'in dışarda bırakılması ilk büyük hayal kırıklığı oldu. ciğer sönmesinden beri doğru düzgün maçı olmayan 33'lük yuto'nun iyi bir dönüş yapacağına güvenmek büyük bir kumardı ve tutmadı. ilk haftalardaki selçuk inan inadı yüzünden zaten yarışta geriye düştük. sonrasında belhanda'yı en kritik maçlarda sakat sakat oynatması oyuncuyla taraftar arasındaki ipleri kopma noktasına getirdi ve şimdi kendisi de oynatmaya cesaret edemiyor.

    ben elimizdeki kadronun abartıldığı kadar iyi olduğu kanısında değilim. bu oyuncuların çoğu ya kiralık ya da bonservissiz geldi. ama şu bir gerçek ki son yılların en derin kadrosuna sahibiz. buna rağmen bu kadar sakatlık varken bile hoca inatla bazı oyunculardan vaz geçmiyor ve bu durum belhanda örneğinde olduğu gibi oyuncuları kaybetme riskini de doğuruyor. hocanın babel takıntısı da giderek hamza hamzaoğlu-umut bulut ilişkisi tadında romantik bir tat vermeye başladı. hoca ömer'den iyi bir orta saha yarattığı halde ona hak ettiği şansı vermesi haftalar sürdü. mecbur kalana kadar adem'in yüzüne bakmadı. jimmy diye bir oyuncu var mı yok mu şüphe duymaya başladım. seri ve belhada sezon başında en kötü oynadıkları maçlarda bile ısrarla sahada tutulurken şimdi üstleri çizilmiş durumda. emre mor "tam maç emre'lik kıvama geldi" dediğimiz anlarda kenarda tutulurken en olmayacak maçlarda ya 11 başlıyor ya da kurtarıcı misyonu yükleniyor. hocanın forma adaleti yok demek isterdim, ama adaletsiz forma dağıtmak da bir tercihtir. hoca şu an ne yaptığını bilmiyor gibi.

    22 kasım 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçı özelinde ise hocanın değişiklikleri bu kadar geç yapması beni hayal kırıklığına uğrattı. değişiklik için bu kadar beklediğimize göre hoca oyundan ve skordan memnundu diye düşünüyorum. en azından orta sahada daha diri oyunculara ihtiyacımız olduğu ortadaydı. başakşehir'e karşı önde olsak emre'nin oyuna girmesini anlardım. ama özgüvene ihtiyacı olan emre başakşehir savunmasını açacak bir potansiyeli sezon başından beri gösteremedi. yapılan diğer iki değişiklik ise işler kötü giderken ne yapacağını bilmeyip sırf farklı bir şeyler denemek için panikle yapılmış hamlelerdi. özetle maçı hocanın golü yiyene kadar gösterdiği kayıtsızlık yüzünden verdiğimizi düşünüyorum. bu maçta kaybetmeyi kabullenebilirim ki bence maçın hakkı beraberlikti. bu durumda kaybedilen sadece 1 puan gibi duruyor. ama işler kötü giderken iç sahada bu kadar kötü bir oyunla alınan yenilgi moral anlamında da ciddi bir kayıp.

    ben ne olursa olsun hocayla en azından sezon sonuna kadar devam edilmesinden yanayım. ama hoca şu ana kadar tecrübesine yakışmayan hatalar yapıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın