resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 22319
    tanımadan sevdiğim bir çok insan oldu ünlüler tarihsel karakterler sporcular sanatçılar. ancak fatih terim bu kadar insan içerisinde cok özel bir yerde duruyor benim için. buyuk minnet saygı duymak öte seviyorum imparatorumuzu gerçekten cok seviyorum. hatalarıyla doğrularıyla her yönüyle.
    daha 11 yaşındayken uefa kupası kazanma sevinci yaşamamdaki komutan.
    bir daha hic bir spor kisisinin bana yasatamayacagi duyguları yaşatan insan. bir daha o derece büyük mutluluk duyamam sporda. çünkü hayal ediyorum şampiyonlar ligini kazansak veya milli takim dünya kupasi kazansa bile olabilir yani su an zor ama hayal edilebilir en azindan. ancak 90li yıllarda bu hayal bile edilemez durumdayken hele bir de çocukken bir ülkenin makus talihini yenen imparator benim icin herkesten önce gelir. daha bugün takımın başındayken bile takimin efsaneleri arasina girmis durumda.

    ben bunları yaşıyorken hocaya karşı istifa diyenler burun kıvıran renktaslar görüyorum. eleştiriler elbette olacaktır ama artık hocayi istememe durumuna gelmeler 3 aylik formsuzlukta biraz haksızlık olmuyor mu? bir insan formsuz olamaz mi? hoca daha önce formsuz olmadi mi? nerelerden dönüp kurtarmadi mı defalarca?
    ben gibi sizde cok iyi biliyorsunuz arkadaşlar fatih terim'li galatasaray fatih terim'siz galatasaray. onunla kazandığımiz 1 başkasıyla kazandığımız 10a bedel. onunla galatasaray daha bir galatasaray olmuyor mu kendi karakterini yakalamiyor mu takim taraftar stad camia? mutlaka ondan sonrasında yeni bir fatih terimimiz olacaktır. kulakları hocaya verelim lutfen hep haklı çıktı yine haklı çıkacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın