• 6102
    futbol takımı tutmanın desteklemenin kişinin karakterine yansıdığına inananlardanim. tuttuğun takim ile bağlantılı olur biraz dusuncelerin hayata bakışın. futbolla beni ilk tanıştıran benden yasca büyük kuzenlerimdi. malum ülkemizde 3 büyük hakimiyeti var taraftarlik anlamında. daha ilkokula baslamamisken galatasaray dedim. birilerinin etkisinde kalarak olmadı. her takımın ne olduğunu renklerini futbolcularını hocalarını taraftarlarını gördüm etrafta. galatasaray cok sıcakti gerçekten cok sıcak samimiyet dolu. şükürler olsun ki galatasaray dedim o yıllarda.
    hala çevreme baktığımda insanlari takimlari ile eleştirdiğimde hep bir parcalar görüyorum kendi takımı ile ilgili(yogun sekilde taraftar gönülden taraftar olanlari kastediyorum)
    olumlu olumsuz o takimdaki bütün karakter aslinda icine islemis durumda o insanın.

    - vazgecmeme
    - başarı odaklı yaşam
    - sürekli geliştirilen vizyon hedefinde konsantre
    - zaman zaman boşlama nadasa çekilme
    - bir isi yaparken en iyisini hedefleme gibi daha pek cok karakteristik özellikleri galatasaraya taraftarının çoğunluğunda görüyorum.

    yaşım itibariyle galatasarayin ulke futboluna net bir şekilde lokomotif oldugu hatta rakiplerini dahil avrupaya karsi cesaretlendirdigine şahit oldum.

    bir eğitim kurumundan çıkan baska takım duymadım hic. ayrica bu okul lise düzeyinde ülkenin en iyisi veya en iyi ilk 3 arasinda olan bir okul.

    galatasaray'in mottosu o güzel hedef o güzel vizyon hepimizin hep kalbinde duruyor.

    "bir renge sahip olmak ve türk olmayan takımları yenmek"
App Store'dan indirin Google Play'den alın