resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 22316
    galatasaraya gönül vermiş kişiler dışında eleştiriliyor ve türlü ithamlarla tenkit ediliyor bilin ki hedefte fatih terim değil galatasaray vardır. galatasaray'a gönül vermiş kişilerin terim eleştirilerin altında her zaman galatasaray menfaati yatmaktadır. ancak galatasaray camiası dışında yapılan her türlü eleştiri art niyetlidir. nitekim hocamızın bu sezon başı itibari ile formsuz oluşu ile kötülük ittifakının geçen sezon ve bu sezon başındaki terime karşı kudurmuşlar ordusu benzeri saldırıları azaldı. genel kurul toplantılarında bile kendi takımlarının sportif müsabakalardaki rezillikleri yerine terimi konuşanlar da yavaş yavaş kendi gündemlerine dönmeye başladılar. spor programlarında bile eskisi kadar eleştiri gelmiyor. hocanın mevcut hali karşı tarafı mutlu ediyor.

    terime olan eleştiriler artık galatasaray taraftarınca yöneltilmekte. ancak galatasaray taraftarının eleştirilerinin altında her zaman galatasaray menfaatleri ön planda olur ve hoca'ya duyulan saygıdan dolayı maç sonu öfke patlamasından sonra "saman alevi" gibi üzerinden zaman geçinde yerini makul düşüncelere bırakır. hocaya düşen haklı eleştirilere kulak verip takıma artık özlenen futbolu oynatıp yeniden ligde ipleri artık eline almak.

    tudor sonrası aykut- şenol çekişmesinde yine favori görülmeyen galatasaray ve eleştirilerden uzak fatih terim, etliye sütlüye karışmadan aradan sıyrılıp şampiyon olmuştu. şu anda halen türlü risk değişkenleri hesaplanarak ortaya konulan şampiyon olma oranlarında en yüksek şans galatasaraya verilmesine rağmen karşı taraf kafasında bizi elemiş gibi görünüyor. milli takım arası sonrası başakşehir, brugge, trabzonspor maçlarında istenilen skorun alınması durumunda falcao'nunda olası dönüşü ile bambaşka bir galatasaray ve fatih terim ortak dileğimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın