resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22285
    kendisinin bu seneki performansını zerre beğenmiyorum. kariyerinin en kötü sezonu olabilir. bunu alınan sonuçlardan dolayı demiyorum. ligde liderin üç puan arkasındayız. şampiyonlar liginde de bu gruptan çıkmayı beklemezdi kimse. ama;

    oynanan oyunun, hatalı tercihlerdeki anlamsız ısrarın, hatalı dizilişteki anlamsız ısrarın hiçbir açıklaması yok. fatih hocanın kariyerinin en kötü sezonunu geçirmesinin sebebi de bu. ben şahsen hocayı tanıyamıyorum. isyan etmemesi, farklı şeyler denememesi, köpürmemesi beni hem şaşırtıyor, hem üzüyor, hem de ümidimi azaltıyor. iddiasız açıklamaları sinirimi bozuyor. maçtan önce “yenilirsek kim ne diyecek” dedikten sonra allah aşkına futbolcuların bakışı nasıl olur bu maça. veya her maç öncesi “üç günde bir maç yapıyoruz” demek de ne. ulan biz mi yapıyoruz sadece. dünyanın yarısı artık bu şekilde bir fikstüre sahip.

    yapma hocam. dön özüne. sikindirik anadolu takımlarına karşı tek forvetle, kısır dizilişlerle çıkarma bizi. bağır, çağır. maçtan atıl gerekirse. ama diyelim ki bu takım fatih hocanın takımı. herkesin koştuğu, bastığı mücadele ettiği bu takım bizim takımımız diyelim.

    son olarak şunu söyleyeyim. çok eleştiriyorum, çok kızıyorum ama bizi bu bok çukuruna sokan fatih hoca ise -ki öyle- çıkaracak tek hoca da odur. fatih hoca giderse isterse mourinho, wenger, ancelotti’den oluşan bir ekip gelsin. bu takım bu sene hiçbir bok yapamaz. fatih hoca bizim sorunumuz ve yine fatih hoca bizim sorunumuzun tek çözümü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın