resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22267
    bu sezonki berbat oyunumuzu, hocanın şu ana kadar bilinen hatalarını falan geçiyorum. 19/20 sezonunda şu ana kadar, her zaman en iyi yaptığı işlerden biri olan ''adam yönetimini'' beceremeyen hocamız. sahadaki bazı futbolcularda hem bireysel olarak hem de takımla arasındaki ilişki anlamında kopukluk var. gruplaşmalar var, tek tabancalar var. birbiri için mücadele etmeyen, hiçbir zaman oyuna ve skora isyan etmeyen bir takım görüyoruz haftalardır. hoca da inatla hiçbir şeyi değiştirmiyor. babel, seri, falcao, belhanda, feghouli... hoca bu yıl hiçbirini iyi yönetemedi bence.

    hocanın ''devre arası'' ile ilgili açıklamalarından sonra, ''son şans'' açıklamalarından sonra bu kopukluğun daha belirgin hale geldiğini düşünüyorum.

    bu saatten sonra yapacak çok bir şey yok. bahsini bile açmak istemiyorum ancak özellikle bu sezon içinde hocanın ayrılması demek bizim için sezonun bitmesi anlamına gelir. sonuna kadar da arkasındayım hocanın kendi adıma. bizi 2 sezondur ciddi sıkıntılara rağmen o şampiyon yaptı. bu sezonu da bu kadroyla kendisi bu hale getirdi. kendisi ayıklayacaktır bizi bu işin içinden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın