resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22265
    sana istifa et diyen gözümde şaşırmıştır. senin istifa etmen hiç bir şeyi düzeltmez. bir şey düzelecekse sen düzeltirsin. galatasaray bizim yüzümüzü 100 güldürdüyse 80'inde sen varsın takımın başında. sana istifa et demek ayıptır.

    ancak:

    hocam (bkz: 6 kasım 2019 real madrid galatasaray maçı)'nın ilk 11'i muslera-mariano-luyindama-marcao-nago-nzonzi-lemina-seri-babel-feghouli-andone. sen bu futbolcuların 9 tanesini transfer ettin veya transferlerine onay verdin. mariano ve feghouli'yi sen almadın sadece. linnes yerine mariano yola devam ettin. yani kadrodaki 10 adam senin eserin.

    ne diye ocak diyip duruyorsun? ne bekleyeceğiz ocakta? senin kurduğun kadroyu niye 2 ay önce başkası kurmuş da sen takıma dün gelmiş gibi konuşuyorsun?

    ha diyelim ki hata yaptım bu kadro olmadı dedin. hocam sorun sadece kadro mu sence? takım 6 gol yiyor bir tane bile adamın umrunda değil sahadaki.

    muhtemelen bu kadro üzerindeki otoriteni kaybettin. ocakta takımı değiştirip tekrar otorite kurmak istiyorsun. peki nasıl değiştireceğiz bu takımı? hangi bonservis geliri ile? ocakta da çok bir şey değişmeyecek hocam. bu taraftara lütfen boş yere ümit verme. sana, bize ve armaya saygı duyan, mücadele eden karakterli insanları sahaya sür yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın