resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22190
    2019-2020 sezonunda oynanan tüm maçlara takımı hazırlamadan, sistem oturtmadan, futbol ile inatlaşarak çıkmanın yanı sıra 5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçı sonrası yaptığı ocak ayına kadar idare edeceksiniz ve 27 ekim 2019 beşiktaş galatasaray maçı sonrası yaptığı taraftar ocağa kadar sabredecek açıklamalarıyla, halihazırda sallanan takımı yerle yeksan etmiştir. maalesef bunun daha dibi yok.

    beşiktaş maçından sonra da söylemiştim. aklında bir şey olabilir, planlar, hazırlıklar yapabilirsin ama dünyada aklı başında hiç bir teknik direktör daha yarıya 14 resmi maç kala "az dayanın bunların hepsini s.ktir edecem" demez. zaten ilk 11in yarısı kiralık, geride kalanların da ne akla hizmet süngüsünü düşürüyorsun. bakın sistemsizliği falan da geçtim bu saatten sonra kim ne için motive olacak?

    bizden 10 kat daha değerli real madrid'e yenilmek benim için bir itibar kaybı değil ama biz 10 kat daha değerli olduğumuz rakiplerimize karşı da aynı ruhsuzluk, aynı şuursuzlukla oynuyoruz. bunu da ne ocakta ne de temmuzda çözebilir. çünkü sorunu oyuncu değişikliği ile çözemeyecek kadar dipteyiz. yani o kadar sorunu var ki bu takımın sıralamaya koysan oyuncular ilk 5'e giremez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın