• 2168
    "merhaba ben kazım, 29 yaşındayım ve şu ana kadar sürekli o anadolu kulübünden o anadolu kulübüne gittim. daha doğrusu gelip gidiyordum. yabancı kısıtlaması yüzünden büyük takımlardan birisine büyük bonservislerle giderek maaşımı 10'a katladım. oyunumu ise bir gram ilerletmediğim gibi baya bir geriye götürdüm çünkü aldığım maaşa güveniyorum. hak etmediğim halde oynamanın, oynamasam bile aldığım paranın gözünü seveyim. son olarak benim vaktimi çok aldınız gitmem gereken bir cafe ve yürümem gereken bir sürü kadın var. he futbol mu? amaannn koy g*te"

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    "türkiye, avrupa şampiyonası bileti için fransa'nın da bulunduğu grupta şu an için lider durumda. ülkenin federasyon başkanı ise bu durumdan rahatsız olduğu için yabancı sınırını getirmeyi hedefliyor. onun aklında andorra, moldova ve san marino'nun olduğu grupta lider olmak var. ayrıca türk kulüpleriyle, avrupa kulüpleri arasında büyük bir fark oluşmasını isteyerek türk futbolunu bitirme hevesinde. önümüzdeki günlerde kefenledikleri bu türk futbolunun üzerine yavaş yavaş toprak atacaklar. gelişmeleri aktaracağız."
App Store'dan indirin Google Play'den alın