resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22090
    https://twitter.com/...117155633258496?s=20

    eğer yukarıdaki görüntüyü 5-0 önde olmadığımız herhangi bir maç daha verirsek bilin ki kendisinin hükmü tamamen sıfır. kendisi özelinde de değil. başında teknik adam olan bir takım bu görüntüyü veremez. ilk maçına çıkan teknik direktörsüz bir bal takımı böyle bir sahne yaşatabilir ama o kadar. bu seviye üzeri herhangi bir takımın buna hakkı yok.

    açın asporda 3 lig ekiplerinin kupa maçını izleyin. böyle bir an yok kardeşim. yoook. şu görüntüden o kadar utanıyorum ki vallahi yasal olarak bir geri dönüş sağlayabileceğimi bilsem kişi ve kurumsal itibarı zedeleme gerekçesiyle başvurup internetten toplattıracağım. yediremiyorum.

    bu video üzerinden iki gündür askerdeki bonzaici gencolar gibi onyekuru nöbeti geçiren renktaşlarıma da şaşıyorum. takımda kimse koşmuyor, hiç bir organizasyon yok. zerresi yok. kırşehir belediyespor'un yarısı kadar futbol oynamıyor. futbolun en temel kuralı olan koşuyu yapmıyor takım. bu oyuncuların kariyerlerini koşmadan yapmış olması mümkün değil herhalde. her maç eleştirilen (ki ben son pas tercihi harici çok faydalı buluyorum) babel'i hollanda milli takımında bir izleyin. oyuncularımız herhalde koşmayı unutacak kadar futbolu unutmadı. bu sistemsizlikte onyekuru değil salah, mane gelse ne olur!

    iki sene öncesinin beşiktaş'ı gibi yüksek maliyetli ve yaşlı kadro ile çöküş yaşamak istemiyorsak bu sene şampiyonluk şart. çözümün çok zor olduğunu düşünmüyorum ama antrenman fotoğraflarındaki gibi uzaktan dertli bakışlarla ve beylik laflarla çözüleceğine de ihtimal vermiyorum.

    bu saatten sonra belhanda'yı, feghouli'yi kesip çift forvet çıkmasının da benim için bir önemi yok. bunu daha sezon başlamadan öneren, şart koşan yazarlar var. hiç bir profesyonel futbol deneyimi olmayan sadece sempati besleyen insanlarla aynı yere hoca 20 puan kaybedip 3 ay sonra geliyorsa ne anladım bu işten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın