resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22089
    27 ekim 2019 beşiktaş galatasaray maçı sonrası bazılarına son şansı verdim, ocakta yollar ayrılacak mesajı ile yine elimizdeki oyuncuların piyasasını taban fiyatlarının bile altına çekmiştir, tebrik ederim. müthiş bir pazarlama dehası. hocanın dengesi iyice bozuldu. her şeyi yanlış yapıyor.

    işin kötüsü fatih terim'in başarılı olması lazım. zira kulübün içindeki çakal sürüsü mustafa cengiz yönetimini devirip tekrar bir rant kapısı yaratmak için fırsat kolluyor. galatasaray fakirleşirken onlar zenginleşecek kısacası.

    bu saatten sonra terim toparlayabilir mi? 2 senedir takıma tek bir maç akıcı futbol oynatamayan adam bence bundan sonra da bu işi beceremeyecek. oysa mevcut şartlar altında türkiye'de ocak veya haziran, elimizdekinden iyi bir kadro kurulması imkansız.

    hiç bir oyuncumuza kızmıyorum. bana gore tüm sorunların altında yatan sıkıntı taktik yetersizlik.

    bilemiyorum hocaya sihirli değnek değer mi? 2 sezon sonra özüne dönüp bu takıma düzgün top oynatır mı... şu kadroya kendisinden başka hangi teknik adam mevcut oyunu oynatıp tabeladaki puanı toplasa kovulmuştu.

    fatih terim artık şikayet etmemeli. talep de etmemeli. sadece kendi kariyeri için değil, galatasaray'ı cakallara yem etmemek için egosundan sıyrılıp adam gibi teknik adamlık yapmalı. elde un var, şeker var, yağ var. bize tek gereken aşçı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın