resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22086
    takım içi otorite ve disiplini büyük ölçüde kaybettiğini düşündüğüm teknik direktör.
    yönettiği takım, 27 ekim 2019 beşiktaş galatasaray maçının 13. dakikasında resmen tarih yazmıştır(!) bu sahneyi görüp de çileden çıkmayan hiç kimse "ben galatasaraylıyım" diye ortalıkta gezmesin. biz futbol diye bunu seyretmek zorunda mıyız?
    buyrun videosu: https://twitter.com/...117155633258496?s=21

    yine bu maçta belhanda oyundan alınıp saha kenarında geldiğinde, yardımcıları belhanda'yı karşılarken takımın hocası ortalıkta yoktu. tesadüfi gelişmiş de olabilir ama eğer olası bir belhanda tepkisi nedeniyle bu olduysa takımı kapatın da gidelim arkadaş.
    kadro planlamasına değinmiyorum bile eğer bu oyuncuları kendisi istediyse bu oynanan oyun ne? yok eğer kendisi bu adamları istemediyse bulunduğu makamda işi ne?

    hala geçmişle övünen, geçmişi yad eden insanlar görüyorum, geçmişe takılı kalıp da bir tane mutlu olan insan veya başarılı olan kurum gördünüz mü? osmanlı'ya ecdad diye diye kendini yücelten ama icraatta sıfır olan yurdum insanı gibisiniz. kimsenin geçmiş başarılarına laf ettiği yok uefa kupasını aldığımız geceyi daha gün gibi hatırlıyorum ama geçmişe takılıp kalmanın sonu hüsrandır. kendimden biliyorum, bu yol yol değil bilesiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın