resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 22040
    daha önce yazmış olduğum entryde bahsettiğim üzere devre arasında kendisi bir nevi kıyıma gidecek. aslında bunu basın önünde söylemeyecekti muhtemelen ama takım o kadar iğrenç oynadı ki artık sabrı da kalmadı, öyle ağzından bilinçsizce çıktı o sözler. geçen sene yine bir kıyımın olacağını deplasmandaki moskova maçında kafa sallayışından hissetmiştim. akabinde devre arasında serdar, eren, maicon gibi oyuncuların bileti kesilmişti. bu ara transfer döneminde de böyle bir durum olacak artık çok belli...

    lakin şöyle bi durum var; ara transfer dönemi dar ve ffp kuralları yüzünden satmadan oyuncu alamıyoruz. eğer kafasında böyle bir kıyım varsa inşallah kendisi bunun planlamasını çoktan yapmıştır yoksa geçen sezon devre arası gibi transfer beklerken ciğerimiz solar. üstelik geçen seneki gibi sabırlı bir taraftar grubu da yok ortalıkta maalesef.. maalesef diyorum çünkü şu an en fazla destek alması gereken zaman diliminde bile bu kadar yaygara kopuyorsa o dönem puan farkı arttığında falan durum ne olur hiç bilemiyorum.

    belhanda, mariano, belki sofyan ve yuto, sürpriz babel gibi oyuncuların gönderilmesiyle oluşturulacak kaynakla bir tane bek (linnes’in döneceğini düşünüyorum), bir de onyekuru’yu alırsak bu takım yine düzelir. onyekuru kilit isim burda. galatasaray’da oynama motivasyonu bu kadar yüksek bir adamın bizden ayrı kalması hem ona hem bize ızdırap. umarım alırız.

    dikkat ederseniz bugünkü oyundan bahsetmedim, çok kötü oynadık, hakettik mağlubiyeti ama burdaki ölücü taraftarın aksine devre arasından sonra bomba gibi bir takım olacağımızı hissediyorum. şimdilik tek isteğim devredeki puan farkının maksimum 5 olması. gerisini halledecektir imparator. burda kendisine sallayan taraftar grubu da sezon sonu şampiyonluk konvoyuna çıkacaktır imparator güzellemeleriyle. inancım tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın