resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 22037
    öncelikle kendisinin bende kredisi büyüktür, değil bu sene önümüzdeki 3 sene de şampiyon yapamasa gitsin istemem, lakin bu periyotta kendisinin deyimiyle yenilsek de alkışlanacak takım yaratmasını isterim, eğer bunu yap(a)mıyorsa da sonuna kadar sorgularım.
    misal kendisi eğer bizi tanıyorsa bizim kendi içimizden çıkardığımız yıldızlara dışardan 33 yaşında son durak olarak gelenlerden daha çok değer verdiğimizi de bilir zaten, ancak bu sene henüz içimizdeki yıldızları hiç denemedi.

    ikıncı eleştiri konum ise 27 ekim 2019 beşiktaş galatasaray maçı maç sonu açıklamalarının satır aralarında...

    önce tüm suç bende dedi terim, bu benim kendisinden beklediğim bir öz eleştiri idi ama sonra bazı futbolculara gereğinden fazla şans verdim diyerek dizilişi yada kendisini değil de o "bazi" futbolcuları suçladı.
    ayrıca bunu yaparken bu sene, yine bize kendisinin öğrettiği 'forma adaleti'nin de rafa kalktığını itiraf etti.

    sonra daha transfer dönemi yeni bitmiş ve takıma (seri, lemina, andone, emre mor, falcao, adem büyük, nzonzi, şener, babel, jimmy, taylan ) ilk 11 oynayabilecek 11 futbolcu katılmışken tekrar ara transfer dönemini işaret etti.
    transfer dönemini işaret ederken de "tabi al sat dengesi var, yani satmamiz lazım" diyerek futbolcu satışını beceremeyen yönetimi suçladı.

    bence satır aralarında tüm suçu kendinden ve sistemden başka konulara attı, buna tff al sat dengesi de dahil.

    sorum ise 2 sene sonra tff elini çekince ne olacak, yine eski günlerdeki gibi 3 satıp 33 mü harcayacağız, hocamizin bulduğu çözüm bu mu?

    çünkü benim kafamdaki çözüm, her sene 3e futbolcu yetiştirip/alıp 33e satmak.
    diğer türlü o habsettigimiz makas açıldıkça açılır ve o şemsiye de artık açılır...

    saygılar
App Store'dan indirin Google Play'den alın