resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22051
    kendisi hakkında son zamanlarda hep aynı şeyi düşünüyorum ve haliyle yazıya da aynı şeyler dökülüyor.

    kendisini sorgulayabilecek herhangi bir kişi kulübümüz de var mı ?
    kendi aldığı kararları sorgulayabilecek bir kişi yedek kulübesinde veya yönetimde var mı ?
    kendisine adam gibi doğru dürüst soru sorabilecek bir tane muhabir var mı ?

    kendi yaptığı hatayı kendi üslubu ile birilerine laf sokmadan veya çarpıtmadan kabul edecek hali var mı ?

    ülkemizin başındaki kişi ile siyasi olarak çatışsa bile diğer yönden durum, davranış, huy vs. bakımından ne yazık ki tıpa tıp örtüşmektedir.

    kendisi başarılı olduğu zaman hep aslan payı kendinde oldu, başarısız olduğu zaman kendinden başka herkes suçlu oldu.
    evet bugün 27 ekim 2019 beşiktaş galatasaray maçı sonrası yaptığı basın toplantısında laf ebeliği yaparak suçun kendisinde olduğunu söylemiştir, lakin bundan önce sıcağı sıcağına verdiği röportajda her şeyi görüyoruz, her şeyin farkındayız vs. gibi yorumlarda bulunmuştur. tıpkı iki hafta önce söylediği gibi.

    bunu zaten hepiniz yazıyor çiziyorsunuz, sistem aynı oyuncular aynı peki bu haftaya kadar beklemenin lüzumu var mı ?

    iki hafta önce demek olmuyor, takımı bozmadım hata yaptım diyen sen, iki hafta sonra aynı diziliş aynı oyuncuları sahaya süren yine sen.

    adem, jimy, taylan, ve nicesi sana ne yaptı arkadaş.

    nedir bu isim tutkusu, nedir bu prenslerin sevdası.

    sen taraftarına dümdüz söven adamı arkana alıyor, bunca insanı karşına alıyor ve seyirci yaftasını vuruyorsun.

    bir dön kendine adam gibi bak lütfen, laf ebeliği yaparak eee, şu bu diyerek değil. dos doğru çıkıp konuş.

    yemin ediyorum şampiyonluk istiyorsam, yemin ediyorum kupa istiyorsam.

    hiç birini istemiyorum arkadaş, beni mutlu eden, hayata tutan şey iyi oynayan savaşan bir galatasaray.

    yazık günah arkadaş, trilyonlarca lira para, milyonlarca insan arkanızda, hiç mi düşünmüyorsunuz, bu kadar kolay mı arkadaş. sanki çocuğun eline lego oyuncaklarını vermişsin yap boz.

    geçen sene haziranı bekleyeceğiz, bu sene ocağı bekleyeceğiz, ocak geçecek yine haziranı.

    ben futbolcu istemiyorum arkadaş, kim gelirse gelsin alt yapıdan koyduğun adam bile olsa sahada koşsun istiyorum, yüreğini koysun istiyorum.

    rakip orta saha ve savunmacıları almış bizim forveti 4 5 kişi arasına resmen dövüyor. senin futbolcu diye geçinen adamların 10 metre öteden izliyor. 27 ekim 2019 beşiktaş galatasaray maçında andonenin tek başına çaresizliğini gördükçe kahrolup durdum.

    beni rakiplerin durumu ilgilendirmiyor, beni falco, babel, andone ilgilendirmiyor. ben senin formayı verdiğin kişilere bakarım.

    ve sen ne yazık ki adaletli değilsin, bu saatten sonra yapılacak her türlü hamle kırılan vazonun ardından bakıp pardon demeye benziyor.

    sen tam ipleri koparacağımız, düze çıkacağımız zamanda bizi darmadağın ediyorsun ve sonra şu vakti bekleyin bu vakti bekleyin.

    onların başındaki adamlar için hayali kahramanlıklar yazıp çiziyor. sen bizim kahramanımızsın, sen bizim başarılarımızın kaynağısın ve bizi üzen, bize koyan da bu.

    tam bir şeyleri düze koyacakken, sen ortalığın tabiri caizse 6222 sine koyuyorsun ve ondan sonra yok galatasaraya gelen giden başarılı olamıyor.

    olamaz tabi canım ciğerim dediğiniz insan ortalığın a...na koyup gittikten sonra hanginiz ertesi gün hayata normal bir şekilde devam edebildiniz.

    şimdi aynısı olacak, tüm umutlar, tüm sevgiler tavan yapmış iken yeniden çakılıp kalacağız arkadaş, yeniden terkedileceğiz, yeniden savrulup gideceğiz.

    ben kupa istemiyorum arkadaş, ben gelecek istiyorum, ben günü kurtarmak değil gelecekte yer etmek istiyorum, benimde hayallerim var dediğinde onu gerçekleştirecek gerçek bir galatasaray istiyorum. sadece umut dağıtıp sonradan çekip git istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın