• 148
    ne düşündüklerini merak eden varsa, bir mensubu olarak özetleyeyim.

    galatasaray'ı şu an içinde bulunduğu durumdan çıkaracak, terim'den başka dünya üzerinde tek bir antrenör dahi yok. sezon başından beri başka bir antrenör olsaydı belki başka bir taktik düzenle, başka bir kadro yapısıyla şu an ligin lideri de olabilirdik, bunu inkar ediyor değilim. ancak o hocayla muhtemelen sene sonu şampiyonluk görmeyecektik. en son hangi yabancı teknik direktör, hangi senede şampiyon olmuş merak eden açsın baksın. fatih terim'den daha iyi bir yerli alternatifi olan arkadaş varsa da futbol izlemeyi bıraksın.

    hocanın hatalar yaptığını ben de biliyorum, defalarca da yazdım, madrid maçında oyundan çıkarken ıslıkladığım belh*nda taraftara dönüp küfür ederken tribünde bir daha bu herifin oynadığı maçları seyretmeme kararı aldım ve bugünkü maçı da seyretmedim.

    hocaya belh*nda denen futbolcu müsvettesine verdiği tavizden dolayı hala kızgınım, ancak günlük kızgınlıklar, sinirler, koskoca bir tarihi, 8 şampiyonluğu 1 uefa kupasını görmeme engel değil. kimse vefasızlık etmesin, bunun vebali daha ağır.

    dördüncü dönemi başlarken imparator fatih terim, ölene kadar seninleyiz demiştim, fikirlerimde bir değişiklik yok.

    anlık öfkeyle koskoca fatih terim'i kimseye yedirecek değiliz. bu saatten sonra tek dileğim hocanın onu sevenlere karşı sürdürdüğü inadı bir kenara bırakması ve böyle bir savaşa girmemesi. biz bir olduktan sonra gerisi problem değil, kendisini sevenleri üzmesin ve bu sefer gerçekten köklü değişikliklerle gelsin yeter.

    fatih terim'i benim gözümde bitirecek bir hareket yok, galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en büyük efsanesidir. ancak kendisinin dördüncü dönemine olan desteğimi bitireceği tek bir hareket var artık, haftaya rize maçına şener, emre mor, adem büyük, taylan ile çıkacağını biliyorum. tek korkum paris deplasmanına mariano, belhanda, nagatomo ile devam etmesi. adem ile şenerle paris'e gidip 8 gol yiyelim daha iyi. bugünkü keskin açıklamanın sürekliliği olsun yeterli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın