resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21925
    takıma skor üretecek ve sahada galibiyet getirecek futbolu oynatmadan suyun karşı tarafı ile nasıl mücadele edeceğini merak ettiğim teknik direktörümüz. karşı tarafın kutsal kötülük ittifakının herkes farkında ancak 9. haftaya geldiğimiz ligde halen kaleci, defans ikilisi ve nzonzi dışında ideal 11 de kimler var desek herkes farklı bir 11 çıkarır. takımın halen bir oyun planı yok, şampiyonlar ligi'nde gol atamayan tek takımız. ligde içerideki maçlarda bile oynanan kısır futbol ile zoraki galibiyetler alıyoruz sanki öyle bir hava yaratılıyor ki takım güllük gülistanlık biz karşımızdaki kutsal ittifak yüzünden başarısız olacağız.

    maçları izleyen her galatasaray'lı durumun vahamiyetinin farkında ve teknik ekibe haklı eleştiriler getirmekte. üstelik eleştiri getirenlerin çoğu da öncelikle fatih terim'in galatasaray ve türk futbolu için ne kadar önemli bir değer olduğunu belirterek söze başlıyor yani deyim yerinde ise fatih terim'in adını destur ile zikredip ardından eleştirisine başlıyor ve buna rağmen galatasaraylılıkları sorgulanmaktan tutun da ali koç'un paralı köpeği olmaya kadar türlü ithamla karşılaşıyorlar.

    ülkemizde bir işin başında yönetici iseniz ve işler yolunda gitmez ise çekişmekte olduğunuz husumetli bir gurup varsa sorgulanmamak için yapmanız gereken tek şey var. tüm olumsuzlukları dış güçlere yıkmak. toplumumuzda sorunlarla yüzleşmek ve özeleştiri yapmak utanç kaynağı olarak görüldüğünden beraberinizde batağa sürükledikleriniz sizi sizden çok savunacaktır.

    takımın şu anda hepimizi tedirgin eden halinin nedeni şu anda ali koç ve organize kötülük ittifakı değil, sahadaki oynanan kötü oyun, bir türlü form tutturulamayan oyuncular , teknik ekibin yanlış oyuncu tercihleri ile halen takıma bir oyun şablonu kazandıramaması. tüm bu olumsuzlukların sorumlusu ve düzeltmesi gereken ise florya'nın teknik patronundan başkası değil.

    beşiktaş maçında oynanacak futbolu beklemekteyiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın