resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 21896
    2019-2020 sezonu özelinde konuşuyorum. sezon sonu öyle ya da böyle sezonu ersun yanal fenerbahçe'sinin üzerinde bitirip, illa şampiyon olup demiyorum, görevinden istifa etmelidir. sebeplerini de açıklayacağım.

    ben bu satırları hocayı çok seven, fazla sevgisinden milli takım dönemi "ahımız var" diyenlerden ama hatasından arda çekişmesi ile anında dönmüş ve fatih terim'e sonuna kadar inanan bir insan olarak yazıyorum. stadda her maça giden de bir insanım. hoş şimdi suçsuz yere 6222'lik olduk bir süre uzak kalacağız ama olsun.

    sosyal medyada bir kitle vardı ki bu artık stadyuma da sirayet etmeye başladı. 9 sezon tamamlayıp 8 tanesini şampiyon bitirmiş bir hocamız var, buna rağmen ahlaksızca eleştiriler yapılıyor. hiç eleştiri yapılamaz demiyorum ama bu takıma neden kimse inanmıyor? 2 sene üst üste şampiyon bitirmenin verdiği beklentinin yükselmesi tamamen bu. bu takım er ya da geç bu beklentiye cevap verecek ama buna neden sabredilmiyor. ve hepsinden de önemlisi, fatih terim bunu görmüyor mu, görüyor da sen ben kadar o da duruma üzülmüyor kurtarmak için çabalamıyor mu?

    fb'li arkadaşlarınız var mı bilmiyorum ama bunlardaki net algı ne?
    -ersun korkusundan terim gidecek.
    -ersun şampiyon olacak terim gidecek.
    -ersun fiko'yu gönderdi terim'i de gönderecek.

    daha şunun şurasında 1 sene şampiyon olmuş, fb'nin belalısı trabzon'a fb sonrası 2 defa antrenör olmuş, dahası hamza'yı kovduğumuzda he desek gelecek ersun yanal'ı efsane yapmaya çalışıyorlar. bunu da fatih terim'i yem ederek gerçekleştirmek planları. görmediniz mi bugün yaşanan fb divan toplantısını, görmüyor musunuz gs üstüne yapılan oyunları, geçen sene hakemle şampiyon oldular şeklinde algı operasyonlarını?

    görmüyorsunuz ulan, görmüyorsunuz işte hiçbiriniz görmüyorsunuz. kapıldınız bir illüzyona, ali koç'un istediği düzene, sosyal medya trollerinin gazlamalarına öyle bir geldiniz ki olur da bu takım bu sene şampiyon olamazsa hepiniz çiğ çiğ yükleneceksiniz yiyeceksiniz hocayı. bu pusuya düştünüz, o yüzden dedi hoca zaten bize seyirci değil taraftar lazım diye. gönülden bağlı olacak adam lazım bize.

    bu yüzden diyorum, stadda işittiklerim, gördüklerim, bu taraftarın kayıtsızlığı, şımarıklığı. daha ne diyim. hocam yoruldu artık. bu taraftar kitlesi için, bu şımarıklar için ben olsam artık uğraşmam. başkanlık mı yapsın antrenörlük mü, taraftarı mı düzeltmeye çalışsın. bu seneyi ersun'un önünde bir şekilde bitirsin, ondan sonra da benden bu kadar ne yapıyorsanız yapın desin hocam.

    biz de önceki yıllardaki gibi kendi kuyumuzda debelenmeye devam edelim, bu taraftar malesef bunu istiyor çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın