• 23013
    atletizmi halı saha takımlarından hallice olan takımımız. bu kadar hareket yoksunu bir takımın oyuncuları hangi rakiple oynarsa oynasın kalitesini sahaya yansıtamaz. bu nedenle sene başından beri rakip kim olursa olsun istikrarlı şekilde kötü oynuyoruz. pas veren oyuncu hareket edip uygun pozisyon alana kadar yıllar geçiyor adeta. beklerimiz zaten bindirme kavramını unutmuş durumda, kanatlarımız topla da topsuz da koşu yapamıyor.

    peki savunma farklı mı ? elbette hayır. orada da zerre caydırıcılığımız yok. bu nedenle rakibin aldığı her top bir şekilde ceza sahamızda bitiveriyor. orta sahada rakibi karşılayamıyoruz çünkü kimse hareket etmek dahi istemiyor. kenar savunmasında büyük sıkıntı yaşıyoruz çünkü beklerimiz için geri dönüşler çok sıkıntılı oluyor. sene başından beri stoperlerimiz rakip kanat oyuncuları ile karşı karşıya kalıyor ve bu hiç ideal bir durum değil.

    fatih terim maalesef bu sezon berbat bir transfer stratejisi izledi ve ortaya sahada hareket edemeyen, ağır ve güçsüz bir halı saha takımı çıktı. bu noktadan sonra takımın çok da ileri gideceğini zannetmiyorum maalesef. hoca bile değiştirsek bu seneki durumumuz çok değişmeyecek kanımca. o nedenle bir mucize olmazsa sezonun kalanında da aynı berbat oyunu izlemeye devam edeceğiz. taraftarımıza bol bol sabır diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın