resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8322
    selçuk inan, bu sezon ile beraber, 9. senesini geçirmiş olacak galatasaray'da. performansı, yeterliliği bir tarafa, galatasaray taraftarı ile herhangi bir problemi olmadı, tek bir hadise hariç! o tek ve bence en büyük kusuru, 6 nisan 2014 galatasaray fenerbahçe maçında formayı çıkarıp, tugay kerimoğlu'ya uzatmasıydı. bu da taraftarın kendisini silmesi için kafi bir sebep. galatasaray kaptanı, kaptanını da geçtim, herhangi bir sporcusu, bir müsabaka esnasında 'küstüm oynamıyorum'culuk yaparsa eğer, hiçbir şey demesine gerek kalmaz, taraftarın kendisine tavır almasını haklı görürüm.

    o kadar sene takımda kalmış, kaptanlığını yapmış, iyisiyle kötüsüyle bir ton kupa kazanmış bu adam bile hala 5 sene önceki olayı ile akıllarda yer edinip, mesafeli bir tavır ile hatırlanıyorsa, bir başka futbolcuya karşı taraftarın, bu ülkedeki en medeni tepkisi olan ıslık karşısında atarlı giderli hallerinin, taraftarla atışmaya girmenin herhangi bir izahı yoktur.

    şimdi bir tarafta selçuk, diğer tarafta belhanda. kusura bakmayın, takımda o kadar emeği olan selçuk için bile hala aklımızda taze kalan bu olayı silememiş iken, diğer tarafta bu kendini bilmez adam için savunma moduna geçmek abesle iştigal. sırtında taşıdığı forma, metin'in forması, sahada huzurunda bulunduğu kitle de galatasaray taraftarı.

    her şeyi geçtim, ulan zaten ne zamandır bir bok da oynamadın, neye bu afra tafra? hem suçlu hem güçlü. galatasaray'da işi yok artık, iş sahadaki performansı falan da geçti. bu ne be, dingonun ahırı mı burası?

    (bkz: 22 ekim 2019 galatasaray real madrid maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın