resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21864
    ffp kıskacındaki takımımızın yönetimi bence elinden gelenin en iyisini yaptı. ama bu oluşum sırasında terim, en çok ihtiyaç duyduğu hızlı kanat oyuncuları ve ofansif orta saha mevkilerini es geçti. soso ve babel + belhanda ile o eksikler giderilir diye düşündü. olmadı, olmaz.
    2020’de futbol artık neredeyse topla oynanan bir olimpiyat spor branşına dönüştü. 100 metre, yüksek atlama, uzun atlama, güreş, engelli koşu, maraton... bu sporlara baz olarak uyacak, üzerine bir de top oynayacak oyuncu lazım takımda. dün sol ve sağda iki hızlı oyuncu ve belhanda yerine de formda bir örneğin mata olsaydı hepimiz keyifliydik. o zaman ben de sormak isterim: neden babel yerine hızı olan bir oyuncu tercih edilmedi? vardı bal gibi. martin odegard mesela. ta rodriguez öncesinden beri hatta 21. yüzyılın başından beri (bkz: keita) hızlı kanata alışık, onyekuru ile kanat oyununu çözmüş takıma neden yavaş ve orijini kanat olmayan babel’den başka çizgi oyuncusu bakılmadı? falcao meselesini kim ve neden çıkarttı? bu oyuncu yerine onyekuru henry’i alsak daha verimli olmaz mıydık? terim ve yardımcılarının işi bunları önceden görmek değil mi? gelinen noktanın fatih hoca da farkında ve ocak ayına kadar bu düğümün çözülemeyeceğini de biliyor. bunu hepimiz biliyoruz maalesef. bari linnes’i bek yerine kanatta deneyeydik. mariano dışarıda kalsaydı ve şener oynasaydı. bence ocak’ta da çözülmesi zor bu durumun.

    düne kadar madrid basınında zidane bile konuşuluyorsa terim elbet galatasaray camiasında eleştirilecektir. bana isteyen seyirci desin isteyen taraftar desin. belhanda sabaha kadar pis pis küfretsin. yine eleştirip akıl ve mantık dahilinde konuşmaya devam edeceğim. bizlerle zıtlaşmak yerine 2020’de her gün maç izleyen futbol seyircisinin ne dediğine kulak verse belki daha başarılı olacak, teknik direktörümüz, mourinho neden takım çalıştırmıyor bence o konuyu da araştırsa iyi olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın