resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 21727
    oynattığı oyun ile ne avrupada ne de ligde bize umut vermek şöyle dursun, ciddi derecede korku veriyor artık. bir bildiği var mıdır yok mudur onu bilemiyorum ama gidişatımız çok kötü. son yılların en efektif takımını kurduğumuzu düşünerek başladığımız seneye, adeta tam zıt yönde uygulamalarla devam ediyoruz.
    kendisinin büyük bir hayali olabilir ama hayalleri ile gerçeklerimiz tam zıt kutuplarda. sahada gördüğümüz takımımız sadece beraberliğe oynayan bir takım görünümünde. inada gerek yok, bu sistem bu oyuncu grubu ile olmuyor; başarılı teknik adam, sistemini oyuncularına dayatan değil, oyunculardan en fazla verimi alan teknik adamdır. sene başından beri beklerimizi eleştiriyoruz ama bek-kanat uyumsuzluğu bizim için ciddi bir sorun ve yaz transferi döneminde takıma kattığımız oyuncular ile geçen yıldan devreden takımdaki oyuncuların yetenek-oyun mentalitesi-sistemsel uyum kavramları birbirlerinden çok farklı.
    sorunlarımız yazmaya paragraflar yetmeyecek düzeydeyiz ama bu takımın teknik direktörü olarak " bir şeyler " yapmak zorunda olmasına rağmen, her maç aynı şekilde devam ediyoruz ve ekim ayını bitirmek üzereyiz. bildiklerini göstermesi dileği ile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın