resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21669
    o kadar büyük bir egosu var ki ben biliriminden asla vazgeçmeyecek. her maçtan sonra da değişiklik mesajı verip bizi kandırıp tepkiyi susturacak bir sonraki maç aynı hikaye. mariano cezalı olmasa onu da oynatırdı eminim. ne oynuyoruz ki bu tribe girebiliyorsun hocam? sen bilirsin he bilirsin de ne oynuyoruz? ne biliyorsun bir izlet bize lütfen. sene başından beri oyun olarak gelişimi geçtim niyet olarak bile bir gelişme yok sende. adaleti bile sağlayamaz durumda görünüyorsun dışarıdan. olmadık adamlara katlanıyorsun. değerli adamları küstürüyorsun. sen fatih terimsen biz de galatasaray taraftarıyız hocam. kimin kimden büyük olduğunu sen daha iyi biliyorsun. bize bunu yapmaya bize bu futbolu izletmeye hakkın yok.

    edit: 18 ekim 2019 galatasaray sivasspor maçının ilk yarısı itibariyle denebilir ki görmek istediğimiz fatih terim futbolu bu. direk oynayan, çabuk top kazanan, sert pres yapan takım. ama hocam oyuncu seçimlerinde yine inat ediyorsun. lütfen toparla. haftaya şu şener'i kesip mariano'yu alma gözünü seveyim.

    edit2: aynı maçın ikinci yarısında 85 dk iyi yönlü orta saha oynamış adamı sol beke çekmek, son 10dk oynasın diye stoper oyuna almak gibi tecrübesiz adamların hatalarını yapmıştır. 80dk orta saha da git gel yapan ömer sol beke uyum sağlayamadı. sakatlık dışı normalde ekstrem bir şey olmazsa değişiklik yapılmayan en çok konsantrasyon gerektiren mevki de luyindama (sakatlığa bağlı olmadan sanırsam, tersiyse yorumu boşverin) oyundan çıkıyor donk giriyor aynı donk bacak arası yeyip gol yedirdi az daha. hocam kendinde değilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın