resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 21614
    kendisinin kulübümüzde geçirdiği 6 yılda (ilk 4 sene hariç) kulübe de kendisine de en büyük zararı her zaman biatçıları verdi.

    kendisini çok seviyorum. inanın çok seviyorum. bunun aksini düşünen çok kişi vardır geçtiğimiz günlerdeki yazım sebebiyle. ama derler ya insan en çok sevdiğine kırılır diye.

    ben kendisine hiçbir zaman “ahımız var hocam” demedim. demem de. öyle şeyler yaşattı ki uğrunda ölmeye değer. ama son zamanlarda öyle şeyler yaşatıyor ki sayesinde kanserden öleceğiz. olmuyor. yakışmıyor.

    türk futbol tarihinin en büyük taktisyeni, en büyük futbol adamı. akıl almıyor ya, gerçekten akıl almıyor. hadi ilk yarım sezonunu* anladık, kadro onun kadrosu değildi. ikinci sezon2018-2019 da neyse, yönetimin transfer başarısızlığı. ama üçüncü sezonu... kadroyu kendisi kurdu, hatta bence beklediğinden de iyi bir kadro kuruldu. dünyanın sayılı golcülerinden birisi* var elinde, dünyanın elit orta sahalarından sayılabilecek bir orta saha* var elinde, kalecinden* bahsetmeye bile gerek yok. beklerin hariç her mevkinde ligin üstündesin. ama sen her geçen maç üstüne koyman gerekirken her sezon geri götürdün hocam bu takımı. personel kalitesi artarken oyun akıcılığı, oyun kalitesi ve başarı düştü.

    nedir bu ısrar, nedir bu inat hocam allah aşkına. yanlışsın, hatalısın. sen hatalarından dönerek, hatalarından ders çıkararak fatih terim olmadın mı hocam?

    2008 avrupa şampiyonasını hatırlayalım. hemen her maça yanlış ilk onbirle başlayıp devre arası ve ikinci yarı oyunda ve personeldeki değişikliklerle yarı finale kadar gelmedi mi milli takım? neden her maçı geri dönüşlerle kazandık? sadece allah’ın hikmetiyle açıklayamayız heralde...

    hocam, dön hatandan. lig kopmadı ama taraftar koptu kopacak. ve aynı taraftar, sana olan sevgisinden sana toz kondurmuyor. kanma hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın