resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 21612
    kendisi ciddi derecede taraftarın ayrışmasına neden olacak bir gücü elinde bulunduruyor maalesef.
    kendisini eleştiren, güncellemiyor kendisini diyen, modern futbola uyum sağlayamıyor diyen, forma adaleti yok diyen, kendi görev tanımı haricindeki şeylere karışmamalı diyen herkes futbol cahili ilan ediliyor çok ilginç.
    gerçekten bu sezonki herhangi bir maçımızı izleyip objektif olarak bu takımın teknik direktörüne kendi içinden, neden bu kadro böyle oynuyor - daha doğrusu oynayamıyor- diye sormayan varsa gidip polo falan izlesin çünkü futboldan anlamıyor ya da kul olmuş demektir.
    değerli renktaşlar, ligin en iyi kadrosunun bir hücum planı yok, orta sahada belirli bir plan yok kişiye bağlı performanslara kalmış durumdayız. bu durumun sorumlusu ne yönetim, ne taraftar ne de amerigalılar. takımın teknik direktörü hala selçuk'u oynatıyorsa, kusura bakmasın ama kimseyi eleştirmeye hakkı yok. balık hafızalılar ve kullar hatırlamaz ama fatih hoca geçmişte " ben bu saatten sonra ders almam, ders veririm " demişti, sanmayın ki hoca değişecek.
    benim için önemli olan galatasaray, galatasarayın başarısı. dolayısı ile fatih hoca başarı getirirse sadece durum değerlendirmesi yapar teşekkür ederim ama başarısızlık yaşatıyorsa da eleştiririm, fatih terim var etmedi bizi, mevcudiyetimizin devamı da ona bağlı değil.
    yaşı yetmeyenler italyaya gidiş sürecini de ikinci dönemini de pek hatırlamıyor ama biz her şeyi hatırlıyoruz neticede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın