resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 21604
    milli takım arası girdiğine göre artık neşteri en derinden vurması gereken hocam.

    belhanda'yı zamanında " onun yapabileceği şeyleri yapan kimse yok" diyerek gazladın ama beyefendi seni yüzüstü bırakıp iyice yaydı. 3 maçta 50 top kaybı yaptı sen sabrettin hocam. sana saygımızdan tribün ses çıkarmıyor ama sabır taştı.

    feghouli ise dinlensin 3-4 hafta hocam, tatil de yapamadı çocuk, gitsin memleketine sonra geri gelsin. olmazsa temelli gidebilir. jimmy var adem var.

    selçuk, türkiye kupasının yıldızı olsun hocam ilk haftalarda tabi.

    babel de kulağından çekilmeyi hakediyor.

    şener, emre, ömer formayı hakediyor. en azından ligde kullanmalıyız. nagatomo ve mariano yaşlandı. fizikleri kaldırmıyor yüksek tempolu ve mücadeleci futbolu, arada dinlendirmek şart.

    ama en önemlisi hocam artık risk alan takım olmalıyız. topu kaybetmekten korkmamalıyız. ne zaman bizimkiler topu alsa önce bir defansa bakıyor, arkasını dönse ileri gidecek ama topu kaybetmekten korkuyor. pas korkaklığı var. riskli pas veren yok.

    kanatlara inmek de yok hocam. ortada zaten belhanda var. tümden top kaybı.

    en önemli neşteri oyun planımızda yapmalıyız hocam, bu milli takım arasını çok iyi değerlendirmeliyiz. yoksa devre arasına kadar işimiz zor. yaparsın sen, korkma hocam. kötü gidersem rezil olurum ele güne deme. sen yap, taraftar arkanda. yap, olmazsa birşey olmaz. biz yap diyoruz zaten. yapmazsan sıkıntı.

    allah yardımcımız olsun hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın