resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 21599
    burada hocaya içinde bir gram hakaret olmayan, son derece saygılı ve sözlük yönetiminin de müdahalede bulunamayacağı ağır bir yazı yazardım ama "yüreğini koyacak genç çocukları oynatmalıydım. kendime büyük bir eksi yazıyorum" lafına istinaden yazmıyorum.

    milli maç arası girdi, sabredeceğiz. umudum var mı? çok az. o da kaostan zaman zaman iyi şeyler çıkardığı için. eğer söylenildiği gibi yönetime laf çakıyorsa bence hiç girmesin o işe. çünkü kendisi net haksızdır. açık konuşayım, galatasaray tarihinin belki de en büyük değeri olan fatih terim'e karşı mevcut şartlarda şu an ki yönetimi savunurum ben.

    sezon başı herkesin bas bas bağırdığı olmaz dediği bu beklerle sezona başlamayı çok net bir şekilde isteyen, selçuk bitiğini kadroda tutan ve hala inanılmaz bir şekilde kadroya yazan, forma adaletinden bi' haber olan ve yaptığı hatalardan ders çıkarmayan sensin hoca. hadi hücumda onyekuru'nun gidişi sonrası yaşadığımız temposuzluğu, paramız olmadığı için yerini dolduramadığımızdan yaşıyoruz. onu sana yazmayalım. peki elinde her türlü formasyon değişikliğini yapabileceğin alternatifli bir kadro varken, beklerin ve kanatların da çalışmıyorken hatta temposuzluktan ölmek üzerelerken neden çift forvete geçip orta sahayı kalabalık tutup, orta bölgenin oyun şeklini belirlediği mücadeleci bir oyuna geçmiyorsun?

    bu bana göre şu an sorulabilecek en net soru fatih terim'e. psg karşısında benzer bir şeyler yapmaya çalıştı. oyun olarak da takım fena değildi ama bana göre o taktik o maçlıktı ve yapmak zorunda olduğu için yaptı. oysa ki bu diziliş ve taktik bu oyuncu grubuyla bu sezonun tek çıkar yolu gibi görünüyor. hatta bence görünmüyor bağırıyor.

    ocak ayında tempolu süratli bir bek ve bir kanat alırsın geçersin klasik 4-2-3-1 ya da 4-3-3'e ama şu an bunu yapabilecek bir kadron yok. ısrar etmenin de anlamı yok.

    tam bir çile sezonu. sabredeceğiz bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın