resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 21598
    2019-2020 sezonunda elinde son yılların en iyi kadrosu ama ligin en kötü oyununu oynayan takımı var. hoca iyi bir aşçıdır, elindeki kadrodan maksimum verimi alma konusunda hiç de fena değildir ama bu kez olmuyor. ne oynayacağını bilmiyor, aslında aklında bir şeyler var ama oyuncular onun aklındakini oynamıyor.

    o yüzden elindeki malzeme ile ne yapacağını kendisi de bilmiyor malesef. oyuncuların yeteneğine güveniyor, bireysel yetenek ve bireysel form ile maçları kazanamıyor, bir kere rotasyon yaptı, malatya'da 3 puanı son dakikada bıraktı.

    a planı da, b planı da tutmadı.

    ben hocayı biraz paniklemiş gördüm. pek sağlıklı değil bence her anlamda.

    şu anda son 2 sezonda takımı şampiyon yapmış kahraman ve efsane hocadan, ufak ufak tarihin en iyi kadrolarından biriyle başarısız olma yoluna giren bir hoca görünümünde.

    şu ana kadar en büyük şansımız ise ligde 7 hafta sonunda bizim 10 puanımız olmasına rağmen, en büyük rakibimiz fener'in de yalnızca 1 puan önümüzde olması.

    yani bu adam 9 sezonda 8 şampiyonluk ve sayısız kupayla yerine yenisi gelmeyecek bir isim belki, kulübün en efsane 3-4 isminden birisi ama bu sezon şampiyon olamazsa imajının nasıl zarar göreceğini bizden iyi biliyor.

    bunu da istemeyeceği için 2 seçenek var şimdi önümüzde,

    - ya hoca daha önce yaptığı gibi bu takımı buradan alıp ayağa kaldıracak ki bunun için de camiayı yeniden etrafında konsolide etmeye çalışıyor. (yaptığı açıklamalar ile takımı ve yönetimi eleştirerek, "dış güçler" olayına girerek)

    - ya da yönetimle gerginliği arttırıp, kendisini kovdurup, o imajına zarar vermeden sezon ortasında bırakıp gitmek.

    bugün 10-15. hafta bıraksa imajı zarar görmez , yerine gelen de şampiyon yapamaz, 2 sene sonra fatih terim daha güçlü döner.

    daha önce benzer bir filmi gördük zaten.

    dilerim ilk olasılık üzerinde yoğunlaşırız ve o gerçekleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın