resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 21593
    öyle deli divane fatih terim fanı değilimdir ama hocayı çok severim, tarihimizin tek başına yüzde 50si bu adamdır.

    şimdi takım 2 senedir doğru düzgün oynamıyor. bunda eleştirenlerle hem fikirim. yalnız sahada oynanan oyun konusunda hocayı eleştirmiyorum. benim eleştirim farklı yönde.

    geçen sene de yazdım, bu seneki transferler de yine aynı tipte oyuncular olunca, bu sene de yazdım; bu takımın sahada işletebileceği her hangi bir sistem yok. hangi sistemi oynarsanız oynayın, ilk öncelik takımın dayanıklı, güçlü ve mücadeleci olması gerekir. bu varsa sonra gider sistem tartışırsın.

    bu takım , bu oyuncularla güçlü bir oyun ortaya koyamaz çünkü fiziksel açıdan zayıf oyunculardan kurulu bir takımız. işte bu noktada hocayı eleştiriyorum. hızlı, dayanaklı, mobil ve mücadeleci oyuncular yerine, stabil, ikili mücadeleden kaçan, top ayağıma gelsin kafasındaki oyuncular tercih etmiştir. sahada basan, ısıran, didişen tek oyuncumuz yok. böyle bir takım kurulmaz, kurulmamalı. hatta bu açıdan geçen seneki * şampiyonluğu da bir terim mucizesi olarak görüyorum. geçen seneki takımın şampiyon olma ihtimali normal şartlarda yoktu. gerçekten yoktu. bu sene de yok. olursa yine terim mucizesi olur.

    hocanın transferde oyuncu tercihleri bana göre yanlıştır, 2 senedir de farklı bir oyuncu tipi düşünmüyor malesef. eldeki oyunculara da, yaşları da göz önünde bulundurulursa, mücadele etmeyi öğretmek pek olası görünmüyor. ocak ayında fişek gibi, hızlı, çabuk güçlü 3-4 oyuncu alınmadığı sürece bu kısır futbol devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın