resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 21586
    artık birilerini suçlama işi kabak tadı vermeye başlamış hocamız. o suçlu, bu suçlu ve dış etmenler diye diye akla tek kişiyi getiriyor; kibirli birini. havalar soğuk, açık konuşamam.

    kendisi bu değil. değildi en azından. acilen şu an olduğu kişiden kurtulması lazım. yoksa hayali olduğunu söylediği kupanın uzağına bile varamaz. bununla beraber başarılarla dolu kariyerine hiç yakışmayacak ve o kariyeri tatsızlaştıran bir sezon yaşayacak.

    bahane atarsak hepimiz buluruz çünkü bahane, oturma organına benzer ve herkes sahiptir. suçlu bulmak da kolay bir mesele çünkü etrafımızda iyi ya da kötü niyetli; çok fazla hata yapan insan var ve haliyle suçu başkasına yıkmak kolay.

    hayat her zaman böyle değil midir? her zaman sorunlar, aksilikler olur ve bunların üstesinden gelindiğinde büyük insan olursunuz.

    fatih terim büyük bir insan, büyük bir kariyer ve artık kendisine yakışanı yapıp hatalarını gözden geçirmeli. onu başarılı yapan özelliklerini (kendini sorgulaması, çözüm odaklı düşünmesi) hatırlamalı. ona buna sitem etmek bir kibir göstergesi olmakla beraber sorunlarından kaçan insan hareketidir. bunlar fatih terim'e göre değildir zira öyle olsaydı fatih terim, fatih terim olmazdı.

    umarım milli takım arasında kafasını toparlayacak ve eksiklerinin üzerine gidecektir. aksi halde en çok kendisine yazık edecektir.

    son olarak belirtmek isterim ki "fatih terim = galatasaray" diye bir şey de söz konusu değildir. kimse galatasaray'la eşit falan değildir. genç arkadaşların diline, söylemine hakim olmasını diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın