resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 21582
    5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçından sonra kanaat getirdim, 2019-2020 sezonu başından beri inadindan vazgecmemistir.

    evet bizden daha iyi biliyor, evet bizden cok daha tecrubeli, evet biz giderken o 5. turunu atiyordu falan ama bazen bazi konularda akli basinda cahiller daha berrak görür hataları.

    birtakim takintilari oldugu asikar. hayir, lig maci falan demiyorum, genel olarak.

    ben artik ozellikle 5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçından sonraki aciklamalarini gorunce kendisine olan destegimi cektim. gitse de kalsa da bir benim icin.

    neden mi? ozellikle bir lafi var; `bazı oyunculara güvenmekte hata ediyorum, tecrübesiz diye şans vermediklerime keşke şans verseydim`

    bu nedir ağam? biz ki diyorduk ki, tosun emre, çolak emre, semih ve ozan gibi oyunculari ama iyi ama kötü futbola kazandirdi genc yasta diye savunuyorduk.

    simdi bu kulaklar, 2 sene once turkiye'de cok bilinen bir başka hocadan sunu duydu; daha yasi ufak biraz daha pişsin! bu adam 22 yasindaydi. dunyada 22 yaşındaki futbolcular dunya kupasi kazaniyor be!

    bu seye benziyor, tecrubeli eleman aranıyor muhabbeti. yeni mezunsun ama tecrubeli ariyoruz lafini sürekli duyuyorsun. bre amk sen firsat vermezsen nerede tecrubelenecek bu vatandaslar?

    neyse demem o ki, tecrubesiz diyerek genclere guvenmiyorsa babam olsa tanimam arkadas. benim icin bitmistir. ha seveni edeni vardir, kendi capinda guclu argumanlari da vardir, ama benim son 4-5 yildir ve hatta ozellikle baba olduktan sonra olmazsa olmazim;

    gençler, gençler, gençler!

    hayatin her alaninda! bu konuda hassas olmayan insanlara tavrim net! darilma fatih hocam. mesele sahsi degil, severim sayarim, kazandirdiklarin icin de saygim sonsuz, ama sana destek vermem benim ilkelerime aykiri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın