resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 21578
    bazı beklentilerimin olduğu değerli hocamız.

    beklentilerim şu, tabi mutlaka o da kendi plan ve programını yapıyordur.

    sayın hocam öncelikle belirtmek isterimki seni çok seviyoruz. o konuda bir sıkıntı yok. yaptığın herşeyin galatasaray menfaatleri doğrultusunda yaptığından şüphemiz yok.

    beklentim odur ki 2 şeye çok fazla takılmak bize uzun vadede kaybettirebilir. biri saha dışı olaylar. rakip takımların başkanlarının söylemleri, saldırıları vs. bir kenara bırakalım ne derseler desinler kulak asmayalım, zaten amaçları konsatrasyonumuzu bozmak o yüzden mümkün mertebe takmamak. ne kadar kulak asmazsak o kadar iyi olur bizim için. çünkü saha içindeki başarılarımız ve sezon sonunda alacağımız şampiyonluk en büyük cevabımız olur. hepsi dut yemiş bülbüle döner.

    ikincisi şu: şampiyonlar ligi ve yoğun maç trafiği. bence şampiyonlar ligi için iki maçı önemsemeliyiz. ikiside içerde oynayacağımız real madrid ve club brugge maçlarımız. konsatre olacaksak bu iki maça olalım. ana hedefimiz lig olmalı. avrupada kayıplar verirsek; gerek sakatlık olur (allah göstermesin) gerek psikolojik çöküş olur ya da ordan yorgun dönüp lige konsantre olamayız vs. ligde kayıplar vermeye devam edebiliriz. kayıpların sayısı arttıkça işimiz daha zor olabilir.işler kötüye giderse toparlamak zor olur.

    bu sene çetin başladı tüm rakipler zorlu, mücadele ediyorlar. lig sonuncusundan 1 puanı bile zor alacak duruma düşebiliyoruz. herbir takım bu duruma düşebiliyor. o yüzden en fazla ligi önemseyip ligdeki mücadele gücümüzü mümkün mertebe en üst seviyede yapmalıyız.

    oyuncular için dışardan taraftar gözüyle şöyle yorumluyorum. hocam selçuk inan bitik, izlemek bizim için ızdırap. öyle bir an oluyorki yanındaki adama pas atmaktan aciz. hata yapıyor, hatasının farkında olduğunda risk almayıp sürekli yan pas geri pas yapıyor ilerideki adamı göremeyebiliyor. yani düşük fizik vs düşük konsantrasyon ve düşük kazanma isteği.
    belhanda. malesef çok top kaybı yapıyor ilerde ve ani kontrataklarla tehlike yaşıyoruz kalemizde.belhanda güven vermiyor.
    babel. sol açıkta ağır kalıyor, kale önünde ve yakınlarında gözü hiçbir arkadaşını görmüyor gözü. şut atmayıp pas verse gol olabilecek pozisyonlar. son 5 maçta 1 gol atmışız hocam bize yakışmıyor. ilerde babel, feghouli, falcao, andone. avrupa düzeyinde kalitesinde oyuncular ama biz gol atamıyoruz. babelin ya mevkisi değişecek ya da oyun anlayışı. burası fulham değil kasımpaşa da değil (küçümsemek için demiyorum kasımpaşalılardan kulübünden özür dileyerek söylüyorum, kasımpaşada fulhamda büyük kulüpler ama burasıda galatasaray / 30 milyon taraftarı ve köklü,şanlı bir tarihi olan galatasaray).
    mariano- nagatomo. bitik durumdalar. ağırlar sorumluluk almıyorlar. bazen nagatomo ne yapıyor diye anlam veremiyorum. marianonun gençlerbirliği maçında yaptığı hareket bir galatasaray oyuncusuna yakışmaz. 10 kişi kalsa takım belkide yenileceğiz. bu sorumsuzluktur. hem performas düşük hem sorumsuzca davranıyorlar.

    yazılabilecek çok şey var tabi ama galatasaray taraftarı olarak gerekli desteğimizi vereceğiz. başarılar hocam allah yardımcın olsun. lütfen meydanı çakallara bırakma, saha içinde iyi olursak hepsine iyi cevap vermiş olacağız ve içten içe hepsi kuduracaklar belkide içlerinde tutamayıp saldıracaklar. ama biz saha içinde iyi olmalıyız. lütfen...
App Store'dan indirin Google Play'den alın