resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21550
    öncelikle canımız ciğerimizdir. bu arma için ömrünün bir kısmını vermiş, bir kısmını da düşünmeden verecek yüreğe sahiptir. galatasaray iyi olduğunda profil fotolarını renklendirip, tökezlediğinde ortadan kaybolan ; her şeyi koşulsuz başarıya endekslemiş ve hayatın gerçeklerinden bir haber takılan iyi gün taraftarlarına hocamızı yedirmeyiz. takım her formsuz olduğunda hocaya sallayacaksanız, gidin man city'yi falan tutun. şahsen ben, ömrümün en mutlu anlarını bu adama borçlu bir galatasaray aşığı olarak; ilk formsuz döneminde hocayıı istifaya çağırmayı kendime asla ve asla yakıştıramam.

    eleştiri eyvallah ama bazı arkadaşlar cidden tırnak içinde " saçmalıyor..."

    bana göre "eleştirilebilecek" iki durum var.

    1. birkaç yanlış oyuncuda ısrar ediyor. ancak bu hatanın da farkına varıp, 5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçından sonra " bazı oyunculara güvenmekte hata ediyorum, tecrübesiz diye şans vermediklerime keşke şans verseydim " sözüyle net bir şekilde özeleştirisini yapmıştır.
    takım pas oyununu oynuyor ancak en büyük sıkıntılardan birisi hatta belki de ilki, topu tehlikeli alana taşıyamamak ve dolayısıyıla pozisyon üretememek. orta sahada sorumluluk alan futbolcu yok. stoperlerden top isteyip oyunu yönlendirecek kimse yok. bence hoca belhanda'ya bu yüzden güveniyor. " her şeye rağmen gelip top istiyor, sorumluluk alıyor " diye düşünüyor olabilir. tek atladığı şey, belhanda zaten %100 formuyla bıçak sırtı bir adam. bir de sakatken ya da formsuzken performansı çekilmez bir hal alıyor. hoca bunu bu akşam görmüştür sanırım.

    aynı şekilde selçuk ile falan da olmaz hocam artık. o tren çoktan kalktı artık. sana biz boşuna " hoca " demiyoruz. selçuk'u koymak diğer teknik adamların işi. seni fatih terim yapan oraya düşünmeden taylan'ı koyabilmek...

    2. hoca, yönetimin pısırık yapısı sebebiyle nam-ı diğer yalı çocuğu ve tff ile tek başına mücadele etmek zorunda bırakılıyor. bunu anlayabiliyoruz ve görüyoruz. ama ne olursa olsun, bu olaylardan fazla etkileniyor ve saha dışı etmenler onu etkiliyor. dikkati florya'dan çıkıyor ve başka yöne çekiliyor. yoksa fatih hoca'nın yön verdiği bir takımın üst üste bu kadar vurdumduymaz bir futbol oynaması görülmüş şey değil. ama neyse ki hoca bunun farkında. yine 5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçı sonrası " ceza almamak için susuyorum, biraz da ceza almayanlar konuşsun " diyerek bunu açıkça belli etti zaten.

    biz sana inanıyoruz, güveniyoruz hocam. tek beklentimiz senin de dediğin gibi, " yenilse de gurur duyulacak bir galatasaray " yaratabilmek. bunu da senin yapabileceğine olan inancımız tam.

    bugün daha yüksek sesle :

    imparator fatih terim !
    tek büyük galatasaray !
App Store'dan indirin Google Play'den alın