resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21547
    kaybedilen her puandan sonra aynı cümleleri söylüyorsun hocam. ocakta görüşürüz, ağustosta buluşuruz veya ilerleyen süreçte görürüz gibi laflarla bizi salak yerine koyma hocam. efsanesin, imparatorsun ama allah aşkına kendine gel.

    babel'i sen aldırdın. mariano'yu linnes'e tercih eden sensin. luyindama ve marcao'yu aldıran sensin. adem büyük, jimmy durmaz, şener özbayraklı gibi oyuncuları da alternatif olarak sen aldın. andone ve emre mor'u da sen istedin. belhandayı çok sevende sensin. hadi onu da bırak elinde falcao gibi bir dünya yıldızın var. seri, lemina ve nzonzi gibi avrupa kulüplerinde bile zor bulunacak orta sahan var. muslera gibi bir kalecin var. kötü haftalar geçirse de elinde feghouli gibi bir kozun var...

    e ne istiyorsun başka hocam? her istediğin alındı, her dediğin yapıldı ama ona rağmen hala yok ocakta görüşürüz de şuymuş da buymuş. bırak artık hocam, oyunla ilgilen. bize selçuk inan'ı neden oynattığını izah et. taylan antalyalının neden oynatılmadığını söyle. mariano ve nagatomo tel tel dökülürken şener ve ömer bayram'ın neden ilk 11 başlamadığını açıkla. ilk 7 haftada 6 gol atıp 10 puan toplama nedenimizi bizlere söyle. berbat futbolumuzun izahını yap. ocakmış, şubatmış falan geç bunları.

    futbolcular vurdumduymaz, yönetim pısırık demeye getiriyorsun ama kendine gelince de bana güvenin, benim olduğum yerde karamsarlık olmaz gibi şeyler söylüyorsun. sıkıştığında da bende insanım hata yaparım falan filanla zaman geçiriyorsun. bahane üretme hocam, çıkıp dobra dobra her şeyi açıkla da sende kurtul bizde. 9 sezonda 8 şampiyonluk kazandık senle. uefa kupasını kaldırdık. ülkede alınmadık kupa bırakmadık. senin bizde sayamayacağın kadar çok kredin var ama bu kredileri de ürettiğin bahanelerle azaltma be hocam. çıkıp "evet hatalıyım. öncelikle kendime ve futbolcularıma çeki düzen vermem lazım. taraftarımızdan özür diliyorum ve ilerleyen haftalarda özlenen galatasaray'ı tekrardan geri getirmeye söz veriyorum." de, istisnasız herkes tekrardan kenetlenir ve şampiyonluğa olan inançlarını geri kazanırlar. sen ise kendi kurduğun kadronla tekrardan ocak mesajı verip tüm hataları örtmeye çalışıyorsun.

    boş lafa artık karnımız tok. icraat lazım bize. sürekli bahane üretip taraftarı kandırmaya çalışan değil; kenarda gömleği sırılsıklam olmuş fatih terim lazım bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın